Csatlakozás

Üdvözlet

Online

Chatbox

 

Szabályzat
-[H.o.C.]- Hungarian Online Clan
Klánszabályzat 2016AZ OLDALRA ÉRVÉNYES SZABÁLYOK


1.: Bárkit szívesen látunk az oldalon, szabad bárkinek regisztrálni és használni a chatboxot! A moderálást az adminok végzik.
2.: Kerüljük a "papírt és tollat" nem tűrő kifejezéseket!
3.: Kizárólag EREDETI játékkal játszunk nem foglalkozunk warezzal vagy torrentel!


ÁLTALÁNOS VISELKEDÉSI SZABÁLYZAT1.: Nem sértegetünk senkit legyen az klántag vagy egy külső játékos! Admint meg főleg nem nem BAN jár érte!
2.: Trágár beszéddel mérsékelten bánjatok! Ha bajod van valakivel rendezd le vele máskor, máshol, privátban, ne zavard meg a klán belső harmóniáját!
3.: Rendezvényeken és klán-party-kon a szabályok betartását még szigorúbban vesszük!
4.: Ne csalj! A Cheater-eket is BAN-oljuk!
5.: Trainer és egyéb mod sem alkalmazható semmilyen platformon!JELENTKEZÉS:

1.: Regisztrálj a Rockstar Games Social Club-os (PSN vagy XBOX) beceneveddel az oldalon!
2.: Lépj be a Rockstar Games Social Club-os nyílt HOC Crew-unkba. Ezen a linken elérhetitek -> http://socialclub.rockstargames.com/crew/hoc_crew
3.: Jelezd felénk, hogy tag szeretnél lenni, írd meg a gtahoc@gmail.com címünkre, hogy milyen platformon játszasz! Playstation vagy X-Box vagy PC? (PC-és csapatunk jelenleg sajnos ZÁRT! Nincs tagfelvétel.) Az e-mail-ben add meg a Social Club-os beceneved is és a konzolosat is (PSN vagy XBL). Miután egy CL is jóváhagyta (formailag ez azt jelenti, hogy minimum 1x játszanod kell egy adminnal) azután hivatalosan is bekerülsz a tagok közé.
4.: Felmerülő kérdés esetében írj a chatboxba, facebook oldalunkra vagy vedd fel egy adminnal a kapcsolatot! Ha játékost szeretnél jelenteni azt kizárólag az e-mail címünkre írásban beadva tehetitek meg.(Elérhetőség menüpont)TAGSÁGI KÖTELEZETTSÉGEK


1.: A havi kb 1 óra játék kötelező a HOCC szineiben!
2.: Adjatok életjelet magatokról! 3 hónap inaktivitás után végleges BAN jár.
3.: Ha időközben még sem tudnál eljönni, kérjük azt is tudast velünk!
4: Segítsd elő hogy a klánban béke legyen! Ne veszekedj, ha provokálnak vagy bajod van valakivel jelentsd fel az e-mailünkön.
5.: 3 vagy annál több tag "feljelentése" szükséges ahhoz, hogy egy esetet kivizsgáljunk és admini jóváhagyással BAN-oljuk a jelentett személyt.

Mi a különbség a CREW és a KLÁN között?
A HOC CREW-ba bárki beléphet. A klánba viszont nem! Eredetileg a HOC (Hungarian Online Clan) a GTA IV pc-és multiplayer csapataként indult, viszont mára már a pc-és klán kizárólag főadminokból áll és teljesen zárt lett. A megújult HOCC (Hungarian Online Clan & Crew) viszont továbbra is nyitott maradt mindenki számára. Nem hivatalosan pc-és tagokat is szivesen látunk amennyiben képesek betartani a szabályzatunkat.

- Party Chat és Head-Set szabályzat!

In Game Chat (játékon belüli chat) használata KÖTELEZŐ! Minden platformra érvényes ez! Egyszerre csak 1 ember beszélhet! Az adminokra hallgatni kell minden esetben! Akivel bajunk van csak mute-oljuk le bátran az illetőt, de ne kezdjen el veszekedni vagy rossz hangulatot teremteni több ember hallatára! Továbbá inteligens faj lévén mindenkit megkérünk, hogy mellőze a "feltünőséget"! (Rendezvényeken akár több, ideiglenes külön-szabály is bevezethető az adott szervereken. Erről mindig a rendezvény előtt találhattok kiírást.) (IQ)

Ha kettőnél többen vagytok party-chatben, akkor minden esetben a becenevek alapján szólítjuk meg egymást és akármilyen hülyén hangzó vagy nehezen kiejthető felhasználóneveket is próbálunk kimondani!-A Videózás és forgatás szabályzata!

-Legalább hallgatási szinten kötelező az in-game chat, mikrofon nem kötelező, akinek nincs az is állítsa be, hogy legalább halljon.
Akin észrevesszük, hogy nem hall (pl. mondjuk, hogy "dudálj/üss meg/ szállj ki, ha hallasz") ki lesz kick-elve a szerverről.
-Csak az tartózkodhat a helyszínen aki a videóban szerepel.
-Merryweather és zsaruk forgatási helyszínre való csábítása tilos.
-Egyszerre egy ember beszél, főleg aki a videó instrukciókat adja és felveszi a nyersanyagot.
-Magán jellegű cseverészést privát chat vagy in-game telefonon keresztül kell intézni, ha nem értesz valamit, akkor mindig kérdezz.
-Akinek nincs a videózáshoz megfelelő járműve, másfajta járművel ne jöjjön a helyszínre, vagy ha mégis rejtse el a tereptárgyak mögött, hogy ne látszódjon.
-Akit köröznek az a helyszínt elhagyja, még akkor is ha bugolva respawnkor körözést kap úgy, hogy semmit nem tett.
-Aki szeretne a videókban szerepelni, lehetőleg szerezze be
az előírt járművet, aki nem szerzi be, de szeretne szerepelni, üljön be más mellé, ne akkor keressen és tuningoljon mikor már a helyszínen gyülekezünk.
-Lehetőleg saját autóval érkezzünk a helyszínre, ne lopottal.
-Mikor már mindenki a helyszínen van forgatásra készen, magánakciókkal (snapmatic, kocsi tetején állás, verekedés) ne nyílvánítsuk ki "unatkozásunk".INAKTIVITÁS:

1.: Ha nem tudsz játszani, de szeretnél tag maradni kérünk értesíts minket!
2.: Ha egy tag nem ad magáról 3 hónapig életjelet inaktívnak számít!
3.: 4 hónap inaktivitás* után már töröljük is az illetőt!
4.: Ha tartósabb ideig szeretnétek távol lenni közöljétek velünk és számítunk majd visszatértetekre.
5.: Ha végleg ki akartok lépni akkor is értesítsetek minket! Köszönjük!
(*Inaktívnak számít az a klántag, aki minimum 3 hónapon át nem lép be az oldalunkra se és sehol semmilyen formában nem ad "életjelet" magáról.)


JÁTÉKON BELÜLI SZABÁLYZAT:

1.: Klánunk GTA V szekciója jelenleg XBOX 360 X-BOX One, PS3 és PS4 konzolokon játszik. PC-és csapatunk is létezik de az teljesen zárt.
2.: Aki kitalál valamilyen rendezvényt az vezeti le! Ha a szervező mégsem jelenik meg a saját rendezvényén akkor a szerveren lévő rangidős admin vezényelheti le azt.
3.: A TeamKill TILOS! Ez egy klán, nem öngyilkos kör! Trollkodni egymással TILOS! Aki nem bír magával menjen nyílt szerverre IDEGENEK közé ott tegye.
4.: A rendezvények hivatalosan, általában 1-2 órán át tartanak. Mindig a vezető adminra kell hallgatnia mindenkinek.
5.: Ha a rendezvényen vagy és valami sürgős elintéznivalód akad, ne tűnj el szó nélkül sose!
6. Egy rendeznény akkor ér véget ha a rendező admin azt mondja, hogy VÉGE. Ez nem jelenti azt, hogy az alapszabályok betartásának is vége. Az itt leírt alapszabályok mindenkorra érvényesek. Bármiféle szabályszegés, káosz és trollkodás csak admini engedéllyel lehetséges.
7. A szabályok az adminokra is érvényesek.
----------------------------------------------------------------


Bármely kérdés, probléma esetén írjatok bátran: gtahoc@gmail.com!Közelgő Események

Legújabb látogatók