Csatlakozás

Üdvözlet

Online

Chatbox

 

Crew War
ITT MINDENT MEGTALÁLSZ AMIT A CREW WAR-AL KAPCSOLATBAN TUDNOD KELL!

A Hungarian Online Clan & Crew (azaz a HOCC) egy nyílt klán! Ezért kétféle klán háború létezik velünk kapcsolatban! A hivatalos és a nem hivatalos!

HIVATALOS CREW WAR:
Csak nagyon ritkán válogatjuk össze a klán legjobbjait és többnyire külföldiek ellen küldjük vérbeli csatába. Barátságos magyar crew ellen is szivesen ki szoktunk állni, de hangsúlyozzuk, hogy nagyon ritkán. A HOC Crew inkább maga mellé szereti állítani a magyar harcosokat, mint küzdeni ellenük. Nyíltságunkból és nagyságunkból eredően és a félreértés elkerülése érdekében: Amelyik csapat elveri a HOCC szinekben játszó tagjainkat az nem azt jelenti, hogy elverte vagy legyözte az egész HOCC-ot.

NEM HIVATALOS CREW WAR:
Mivel a HOCC sok taggal rendelkezik ezért könnyen lehet, hogy crew harcba szállnak a HOCC nevében, de sajnos ezeket a fajta háborúkat sosem fogjuk elismerni és világgá kürtölni, függetlenül attól, hogy nyertünk-e vagy sem. Ez a fajta war bárhol, bármikor megeshet.


HOGYAN HíVD KI HIVATALOS CREW HÁBORÚRA A HOCC-OT?

War felkéréshez küldened kell egy e-mail-t a részletekkel a gtahoc@gmail.com címre! Kik vagytok, milyen platform, mikor szeretnétek, milyen beállításokkal, hány fordulós, stb... Miután megbeszéltük a részleteket és egyeztettünk szivesen állunk ki magyarok ellen is!

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz

Közelgő Események

Legújabb látogatók