Csatlakozás

Üdvözlet

Online

Chatbox

 

A KlánMi a célunk?

Azért hoztuk létre ezt az oldalt és magát a klánt, hogy egybe fogjuk a magyar GTA játékosokat és rajongókat. Legfőbb célunk, hogy platformtól függetlenül egy nagy, összetartó közösséget alkossunk. Az oldalon bárki beszélhet, kérdezhet a GTA-val kapcsolatban, lehet használni a chat-et, fórumot, facebook oldalunkat, mint ahogy mondtuk a magyar GTA játékosokért vagyunk.


A klán története:


2009-ben HUNHEKKER-ben merült fel a GTA IV-es közösség gondolata. Október 9-én el is készítette a klán blogját a http://gtamultiplayer.blogter.hu címen. Ami természetesen már inaktív oldal. Később megismerte TwinZeroX-t akinek már volt San Andreas-os klánja és közösen megalapították a GTA HOC-ot, majd TwinZeroX szorgalmazására átalakult a közösség egy igaz klánná weboldallal és a játékon belül is elkezdtünk játszani. A klán aranykora 2009 novembere és 2010 Január közepe között volt. Ekkor, majdnem 60 fős volt a klán rengetegen játszottunk. Január 8-án volt az első H.O.C. Marathon, aminél, már látszott, hogy aktivitásbeli visszaesésre kell számítanunk. HUNHEKKER bejelentette, hogy ki kell lépnie a klánból. A marathonon is csak 8-an voltunk csupán és alig volt pár órás, de ennek ellenére fergeteges volt. TwinZeroX HUNHEKKER helyére felvett engem (gilgames1989). Közösen sikerült megint fellendíteni a klánt. Kb 15-en voltunk és jöttek újak is, a második dizájnunk is ekkor nyerte el az oldal. Elkezdtünk közös videókat csinálni többek között saját klánvideó sorozatot. 2010 nyarán megjelent a GTA IV két kiegészítője, ekkor elkezdtünk azokkal is játszani. A nyár végére bővültünk két adminnal misiizsai és Dr.Roller személyében. Télen sajnos sok veszekedés illetve egyet nem értés dúlt a klánon belül. Nyáron megalapíottuk az XBOX360-as részleget ami nagy sikert aratott. HUNHEKKER is visszatért HUNHEKKERKE néven, mint kiderült Amerikába ment, így igen nehéz az időeltolódás miatt beszélni és játszani vele, de állandóan ír, segít karban tartani az oldalt és neki köszönhetjük a faceebook oldalunkat is. 2011-ben elkezdtünk komolyan versenyeket csinálni és ekkor alapítottuk a WAR részleget is. 2011 nyár végétől nem volt nagy aktivitás a klán körül. 2011 Október 25-én bejelentették a GTA V-öt, ekkor újra berobbantunk, elkezdtük a harmadik nagy dizájnunkat fejleszteni, Új Clan Leadert választottunk Pepu03 személyében. 2014-re a GTA V sikerének és a megannyi lelkes adminnak köszönhetően mára már hatalmas lett a klán. Minden platformon növekvő tendenciát mutat a közösségünk évről-évre! Légy részese te is!


Jövőbeli céljaink:

Platformtól függetlenül a legnagyobb és legjobb magyar GTA közösség fenntartása az örökkévalóságnak. Még több admin és tag toborzása és nemzetközi szintű elismerések kivívása, megörzése.Köszönet:

Azok a személyek akik munkásságukkal nagyban segítették a klánt:
-TwinZeroX123
-HUNHEKKERKE
-I 47 I Fatal
-Deniel1992
-gilgames1989
-misiizsai1993
-HessaCreed
-Gerikun xD
-LikelyTom Cs
-Cserteg
-XcV84
-NeFurgyeLe94
-Pepu03
-Dr.Roller
-Redex


Külön köszönet a www.gtaplace.hu-nak és mindenki másnak akik segítettek és segítenek nekünk!

Közelgő Események

Legújabb látogatók