Csatlakozás

Üdvözlet

Online

Chatbox

 

Facebook
Heti Hírek
Lezárult a heti "Rosszkor Rossz helyen" témájú fotópályázatunk! A győztes GhostMaster képe lett Több mint 60 "like"- al a Facebookon! Ezzel autómatikusan bekerült az esélyesek közé, akik majd 1 havi X-Box Gold előfizetést nyerhetnek! Az első heti közönségdíjas kép:
"Rosszkor rossz helyen" - Ghostmaster


Logó


Vasárnap éjféltől a következő hét témája:
18 ÉVEN FELÜLIEKNEK

Péntek éjfélig várjuk a Snapmatic-ről linkelt képeket (1 ember 1 képpel nevezhet, selfie nem lehet) a FACEBOOK oldalunkra! További infoért és az aktuális képekért csak katt a "Fotópályázat" gombra fent a menüsorban itt az oldalunkon!


DeviousPanic854 on 2014 május 17 szombat - 20:17:03 | Read/Post Comment: 0
Heti Fotópályázat
Mostantól rendszeres heti fotópályázatot indítunk a Facebook oldalunkon!
KIZÁRÓLAG HOCC-os TAGOKNAK!


LogóNevezés menete:
A Facebook oldalunkon (poszt formájában vagy üzenetben) kell megadni azt a SNAPMATIC-es (Social Club-os) linket amelyik fényképeddel nevezni szeretnél.
Amint megkaptuk és leellenőriztük, hogy valóban egy HOCC-os tag vagy máris kirakjuk a Facebook oldalunkra is a képet amit linkeltél nekünk a Social Clubos neveddel és a kép linkjével együtt!

Minden héten Vasárnap éjféltől Péntek éjfélig lehet nevezni egy képpel az aktuális témában! Mindig „like” alapján fog eldőlni a közönségdíj sorsa.
PS tagok és X-BOX-osok egyaránt nevezhetnek de ne feledd: 1 személy hetente csak 1 SNAPMATIC képpel! A heti közönségdíjas képet mindig kirakjuk a weboldalunk főoldalára is!
A heti közönségdíjasok (4 hét után maximum 4 személy 4 kategóriában HAVONTA) egy HOCC Különdíjban részesül amit mindig a szervezők osztanak ki (Ultra,Devious,Heki, Bucklead, Final) ehhez rendszerint majd nyeremény is fog társulni! A 4. hét utolsó hétvégéjén pl most egy 1 hónapos X-BOKSZ GOLD kódot osztunk ki BuckleadBear felajánlásával! Tehát érdemes lesz majd mindig nevezni!
íme egy példa hogyan nevezz:
1. Lőjj egy képet (táma: „rosszkor rossz helyen”)
2. Social Club oldalon keresd ki és másold ki a kép linkjét (pl így: http://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/snapmatic/myfriends/photo/_CfCEX-6c0mZQdMDD4rlIA
és írd üzibe vagy posztold ki facebook-on és írd hozzá, hogy Fotópályázat „Rosszkor rossz helyen” Arnoldy93.
3. Ennyi. Szombatonként figyeld a weboldalunkat mert ha a te képed lesz a közönségdíjas akkor máris esélyed lesz nyerni is valamit a 4. hét után!

BuckledBear0 on 2014 május 11 vasárnap - 11:28:41 | Read/Post Comment: 2
I. HOCC AirShow
2014 MÁJUS ELSŐ HÉTVÉGÉJÉN!
HOCC REPÜLŐNAP!


Logó


Szervező: DeviousPanic854
Platform: X-BOX
Helyszín: Sandy Shores repülőtér


DeviousPanic854 on 2014 április 30 szerda - 04:46:07 | Read/Post Comment: 1
HOCC POWER
Logó2014 Április 20-án magyar idő szerint vasárnap délután 4 óra 20 perckor mindkét platformon "füstölni" fogunk! Ugyanis a füvesek világnapja lesz Los Santos-ban is! A lényeg csak annyi, hogy free módban minél többen egy szerveren egy marijuana (fű,cannabis) témájú helyen egyszerre beszívjunk (füstöljünk)! Kötelező a CREW PÓLÓ (ha nincs akkor zöld poló crew emblémával). A Crew embléma mindegy mekkora és hol van csak látható legyen. A kép helyszínei tehát vagy egy marijuana ültetvénynél vagy egy medical-marijuana boltnál legyenek! Redwood cigarettát a boltokban vehettek (nem a nemzeti dohányboltban ) és szívhatjátok mint spanglit. (select/back gomb hosszanti lenyomásával az "Inventory" menüben az "Action"-nél kell a "Smoke"-ra beállítani, majd a két "sticks" egyszerre való lenyomásával aktiválhatjátok). A képeket Social Club Snapmatic oldalra töltjük, illetve az X-box csapat videózni is fog, azt majd szokásosan a Youtube csatornáinkra töltjük fel. A dolog érdekessége még az X-Box csapat számára, hogy HUNHEKKERKE mellett az egyik Főadmin misiizsai is tiszteletét teszi köztünk (Niko fia személyében!).
Ha minden igaz akkor hamarosan nyereményjátékkal köszöntjük majd a nyarat és további frissítések, játékmódok, fegyverek, járművek és DLC-ék is várhatóak a jövőben, úgyhogy mindig lesz miért visszatérni és/vagy belépni közénk!
A Taglista is folyamatosan frissül, bár elég nagy csúszásokkal. Soha nem volt még ekkora és ilyen aktív a HOC az elmúlt (közel) 5 évben! Klánunk jelenleg már átlépte a 100 főt is, mint aktív játékosokat tekintve platformtól függetlenül. Az újoncoknak továbbra is azt üzenjük, hogy nem kell aggódni, nem fogunk SOHA "bezárni"! A HOC csak egy "kapu" a magyar GTA rajongóknak, ahol új barátságok és új klánok születhetnek és születnek is. A HOC ereje ebben rejlik. Hálás vagyok én is, hogy együtt játszhatok veletek és részese lehetek a felhőtlen virtuális szórakozásoknak, mókázásoknak.
Forever GTA HOC!


HUNHEKKERKE on 2014 április 14 hétfő - 10:15:20 | Read/Post Comment: 1
Hírek
Frissítve 2012 Április 12.
Logó


FIGYELEM! FIGYELEM!
Achtung, achtung!


Szokásos negyedéves karbantartási időszak következik a klánon belül! Ami pontosan annyit jelent, hogy szépen, egyessével megnézzük, hogy ki mennyire aktív a klánon belül. Ezt pedig mindig a következőképpen szoktuk tenni:
(ennyire részletesen még a szabályzatban sincs leírva)


1. Erre az oldalra mikor lépett be utoljára
2. Social Club-ra, X-BOX LIVE-ra és PSN-re mikor lépett be utoljára és mikor játszott utoljára a GTA-val
(mindegy melyik részével)
3. Kikre, hányan panaszkodtak az elmúlt 4 hónapban (ha egy adminnál egy személyt többen is "sérelmeznek" akkor töröljük a csapatból és a barátlistánkról is)


Természetesen ezt minden évben 4 havonta megtesszük (tehát 3x egy évben) és mindig közzétesszük a törölt tagok neveit is.

Az első dátum idén a létszámellenőrzésnek: 2014 ÁPRILIS 12.


KT8D5N hun
BiG SmOkE XXX18
FlikenFlaken24
JokoHUN
bkristof910
EagleStormX
aukolloid
HeNe8
LongsWord HUN
lowfus
BrekiStar
olcsi2010
Illetve időközben sajnos távozott egy admin is: VeloTheMonk (de Őt nem kötelező törölni)(Akiknek a neveit itt látjátok, azokat KÖTELESEK vagytok törölni és többé nem lehet velünk egy közös szerveren sem!)

Azok akik 1x is beléptek valahova a fentebb említett profilok egyikébe December után, azoknak nincs miért aggódniuk. Továbbá ez a "karbantartás/létszámellenőrzés" nem érinti a V.I.P. tagokat sem.

Akik korábban már jelezték előre a tartósabb "távollétet" azoknak úgyszintén jár a "felmentés"!


A "kötelező, rossz" hírek után mot jöjjön valami vidámabb! Ha érdekel (és x-box-os tag vagy) akkor kattints a "read the rest" gombra. Thx.[ Read the rest ... ]


HUNHEKKERKE on 2014 március 15 szombat - 22:33:46 | Read/Post Comment: 0
A HOC Crew 2 jövője
Örömmel vettük tudomásul, hogy január 30-án felfrissítette A Rockstar Games a Social Club oldalukat. Természetesen még mindig rengeteg hiba és bosszantó lassúság jellemzi így is, de amiért most hírt adunk erről az a CREW miatt van. Ugyanis csak 300 fős volt eredetileg egy CREW most a nagy "feljavítás" után megemelték ezt a számot 1000-re. Mindez pont azután történt, ahogy kényszerből mi is nyitottunk egy új CREW-t a HOC CREW 2-t. Szinte teljesen ugyanaz lett volna a lényege mint az eredeti CREW-unknak. Mivel újra nyitva áll az egyes számú (eredeti) HOC CREW 1000 főig, ezért majdhogynem feleslegessé vált a kettes. Gondolkoztunk a megszüntetésén is, de aztán mégsem tettük. Abban maradtunk, hogy a HOC CREW 2-be mostantól kizárólag csak meghívóval lehet bekerülni. Az eredeti HOC CREW továbbra is mindenki számára elérhető és nyitva áll.LogóLogó


HUNHEKKERKE on 2014 február 07 péntek - 18:01:37 | Read/Post Comment: 0
HOC Hírek - HOC CREW 2
Az idei év legelejét is sikerült igencsak mozgalmassá tennie a Rockstar Games-nek. Akár akarták ezt tudatosan, akár nem, a játék hatalmas népszerűségnek örvend és ez csak egyre növekszik továbbra is. A Hacker-ek munkássága, a halomnyi frissítések és a nagy év elejei leállás is ezt bizonyítja. Ki tudja, hol a vége ennek? Ugyanis minden jel (a PC-és verzió szinte biztos lesz idén, de pletykálnak DLC-ékről is konzolokra)arra mutat, hogy egyre több gta játékos lesz. Ráadásul nem csak a GTA ONLINE hanem a HOC tagok száma is növekedik folyamatosan. A Social Club-os "nyílt" CREW-unk is hamar elérte a maximális 300 főt, úgyhogy kénytelenek vagyunk nyitni egy kettes számú HOC CREW-t. Amíg ez a HOCC - HOC CREW 2 meg nem telik, addig továbbra is várunk MINDENKIT (klántagság nélkülieket és külföldieket is)!!!

(A kérdöjeles CREW emblémát már lecseréltem! - HEKI)


Logó
HUNHEKKERKE on 2014 január 17 péntek - 01:08:19 | Read/Post Comment: 0
B.Ú.É.K. HOCC
Évértékelő vagy évzáró-összegzés, de lehet visszatekintés is és még sokféleképpen nevezhetnénk ezt a hírt itt az oldalon. Mondjuk én nem szeretek a múltban élni, de azért néha nem árt átgondolni egy-egy időszakot és értékelni, nosztalgiázni. Szerintem erre is szükség van. Nem szeretem a hosszú bejegyzéseket, írásokat mert lusta vagyok és időm sincs mindig túl sok. Röviden tömören: többnyire MINDEN JÓL ALAKULT szerencsére és BÚÉK mindenkinek! Remélem elég rövid voltam. Ha van időd és kedved olvass tovább (katt a "Read the rest ... " gombra.


Logó


[ Read the rest ... ]


HUNHEKKERKE on 2013 december 30 hétfő - 14:20:06 | Read/Post Comment: 1
IV. HOC Marathon
HOC Marathon ivA két ünnep között nincs is jobb kikapcsolódás mint egy több órás GTA a klántagokkal! Idén év végén is várunk mindenkit szeretettel! Régi és új tagokat is! Amint azt tudjátok a Marathon lényege az, hogy minél többen legyünk és minél tovább játszunk!


Tervezzük (főleg x-box-on):
- Mindenféle küldetések és versenyek
- Biciklizés a városból a hegyekbe (misiizsai szervezésében)
- Erődemonstrálás (tankok, repülők, helik felvonultatása)(BackledBear0 szervezésében)
- Folyamatos videózások és élő közvetítések és kisérletet teszünk a 16 fős zárt szerver "benépesítésére")(HUNHEKKERKE jóvoltából)


A rendezvényre külön jelentkezni nem kell. Bárki, bármikor beszállhat a buliba.
A rendezvény fő napja: December 28 szombat
(a rendezvény hivatalosan péntek éjféltől-vasárnap reggelig tart)gilgames1989 on 2013 december 05 csütörtök - 16:06:39 | Read/Post Comment: 0
Beach Bum Weekend
Beach Bum Weekend2013 November 19-én egy frissítéssel érkezik a Beach Bum DLC! (Reméljük, hogy gond nélkül mindkét platformon időben települni fog.) Ahogy az lenni szokott ilyen kiegészítők érkezésénél, most is villám-partikat rendezünk! Már kedd-től sok klán és crew taggal találkozhattok, de főleg a hétvégére várható egy nagyobb -BEACH BUM HOC WEEKEND- !


(részletek a hír folytatásában)


[ Read the rest ... ]


HUNHEKKERKE on 2013 november 16 szombat - 06:00:00 | Read/Post Comment: 0
Oldal:  1 2 3 4 5 6 7 [8] 9

Közelgő Események

Legújabb látogatók

Linkek

Hivatalos oldalak