Csatlakozás

Üdvözlet

Online

Chatbox

 

Facebook
HOC Hírek - HOC CREW 2
Az idei év legelejét is sikerült igencsak mozgalmassá tennie a Rockstar Games-nek. Akár akarták ezt tudatosan, akár nem, a játék hatalmas népszerűségnek örvend és ez csak egyre növekszik továbbra is. A Hacker-ek munkássága, a halomnyi frissítések és a nagy év elejei leállás is ezt bizonyítja. Ki tudja, hol a vége ennek? Ugyanis minden jel (a PC-és verzió szinte biztos lesz idén, de pletykálnak DLC-ékről is konzolokra)arra mutat, hogy egyre több gta játékos lesz. Ráadásul nem csak a GTA ONLINE hanem a HOC tagok száma is növekedik folyamatosan. A Social Club-os "nyílt" CREW-unk is hamar elérte a maximális 300 főt, úgyhogy kénytelenek vagyunk nyitni egy kettes számú HOC CREW-t. Amíg ez a HOCC - HOC CREW 2 meg nem telik, addig továbbra is várunk MINDENKIT (klántagság nélkülieket és külföldieket is)!!!

(A kérdöjeles CREW emblémát már lecseréltem! - HEKI)


Logó
HUNHEKKERKE on 2014 január 17 péntek - 01:08:19 | Read/Post Comment: 0
B.Ú.É.K. HOCC
Évértékelő vagy évzáró-összegzés, de lehet visszatekintés is és még sokféleképpen nevezhetnénk ezt a hírt itt az oldalon. Mondjuk én nem szeretek a múltban élni, de azért néha nem árt átgondolni egy-egy időszakot és értékelni, nosztalgiázni. Szerintem erre is szükség van. Nem szeretem a hosszú bejegyzéseket, írásokat mert lusta vagyok és időm sincs mindig túl sok. Röviden tömören: többnyire MINDEN JÓL ALAKULT szerencsére és BÚÉK mindenkinek! Remélem elég rövid voltam. Ha van időd és kedved olvass tovább (katt a "Read the rest ... " gombra.


Logó


[ Read the rest ... ]


HUNHEKKERKE on 2013 december 30 hétfő - 14:20:06 | Read/Post Comment: 1
IV. HOC Marathon
HOC Marathon ivA két ünnep között nincs is jobb kikapcsolódás mint egy több órás GTA a klántagokkal! Idén év végén is várunk mindenkit szeretettel! Régi és új tagokat is! Amint azt tudjátok a Marathon lényege az, hogy minél többen legyünk és minél tovább játszunk!


Tervezzük (főleg x-box-on):
- Mindenféle küldetések és versenyek
- Biciklizés a városból a hegyekbe (misiizsai szervezésében)
- Erődemonstrálás (tankok, repülők, helik felvonultatása)(BackledBear0 szervezésében)
- Folyamatos videózások és élő közvetítések és kisérletet teszünk a 16 fős zárt szerver "benépesítésére")(HUNHEKKERKE jóvoltából)


A rendezvényre külön jelentkezni nem kell. Bárki, bármikor beszállhat a buliba.
A rendezvény fő napja: December 28 szombat
(a rendezvény hivatalosan péntek éjféltől-vasárnap reggelig tart)gilgames1989 on 2013 december 05 csütörtök - 16:06:39 | Read/Post Comment: 0
Beach Bum Weekend
Beach Bum Weekend2013 November 19-én egy frissítéssel érkezik a Beach Bum DLC! (Reméljük, hogy gond nélkül mindkét platformon időben települni fog.) Ahogy az lenni szokott ilyen kiegészítők érkezésénél, most is villám-partikat rendezünk! Már kedd-től sok klán és crew taggal találkozhattok, de főleg a hétvégére várható egy nagyobb -BEACH BUM HOC WEEKEND- !


(részletek a hír folytatásában)


[ Read the rest ... ]


HUNHEKKERKE on 2013 november 16 szombat - 06:00:00 | Read/Post Comment: 0
H.O.C. Halloween 2013
Logó


HUNHEKKERKE on 2013 október 12 szombat - 02:51:28 | Read/Post Comment: 0
Happy Birthday HOC!
Nos, eljött hát a nap amikor is a Hungarian Online Clan elkezdett "totyogni" és elérte a 4. életévét. Október elseje óta, ahogy azt előre megjósoltuk nagyon felpörögtek az események. Rengeteg a jelentkező és épp ezért is kanyarodnék el a szülinapi témánktól. Ugyanis sokan nem olvassák el a szabályzatunkat ezért sokan nem is tudják ki-kicsoda a klánon belül. Ahhoz, hogy valaki "ténylegesen" klán tag legyen pl. játszania kell minimum egy Clan Leader(CL)-el. Csak azok tagjai a HOC-nak hivatalosan is, akik itt ezen a weboldalon a "tagok" menüben szerepelnek. Természetesen örülünk mindenkinek aki a HOC Crew-unkat erősíti, ámbár nem is ismeri a klánunkat. A Social Club-os HOC Crew 300 tagot bír el. Apropó még valami. Legújabb tagunkat ki is emelném, hisz Hyperoner anno Counter Strike-on és Need For Speed-en edződött és "igencsak" megerősítette a csapatunkat. Természetesen a többieket sem kell félteni. Mindenkinek további nagyon szuper játszadozást kívánunk, lehetőleg probléma-mentes szervereken...
Jah.. és Ne feledjétek! Mától HOC Crew emblémakészítő verseny indult! ééééés hamarosan rendezvények is lesznek!


HUNHEKKERKE on 2013 október 09 szerda - 01:06:57 | Read/Post Comment: 0
Emblémakészítő verseny
A klán 4 éves évfordulója alkalmából klán emblémakészítő versenyt hirdetünk! A RGSC-on készítsetek egy emblémát ami kötődjön valamilyen formában a HOC-hoz (piros,fehér,zöld szín vagy belefoglaljátok a HOC nevet, stb)Aztán tegyétek közzé. Október 16.-ig várjuk a beküldött logókat,utána kirakjuk őket ide az oldalra és okt. 16-tól lehet majd rájuk szavazni. A legtöbb szavazatot kapott logót állítjuk majd be crew emblemnek amit, ugye mások látnak a MP3-ban és a GTA V-ben. Várjuk műveiteket sok sikert!

gilgames1989 on 2013 október 08 kedd - 17:57:48 | Read/Post Comment: 0
Újoncok-veteránok
Jelenlegi Grand Theft Auto V játékosaink. A nevek alapján vehetitek fel őket barátnak és játszhattok együtt-egymással. Akit esetleg kihagytunk vagy újként akar csatlakozni szóljatok nekünk, írjatok kommentben platformot és ID-t. Kérünk titeket nézzétek a klánoldalt és használjátok(chatbox,fórum stb..), illetve kérjük a PS3-masokat mivel főadminjaink nem PS-esek örülnénk, ha jeleznétek, hogy megtaláltátok-e egymást, illetve minden rendben zajlik. Köszönjük további jó játékot! HOC CREW

XBOX360:
- gilgames1989555 (RGSC: gilgames1994)
- HUNHEKKERKE (RGSC: HUNHEKKERKE)
- misiizsai1993 (RGSC: misiizsai)
- Josee9580 (RGSC: Cseri_1995)
- vereckei90 (RGSC: aszomanyi)
- SobryJoska (RGSC: Sobriy)
- KT8D5N hun (RGSC: KT8D5N)
- BiG SmOkE XXX18 (RGSC: Adamshahin1993)
- FlikenFlaken24 (RGSC:FlikenFlaken24)
- Valtii95 (RGSC:)
- JokoHUN (RGSC: jokoHU)
- bkristof910 (RGSC: GamerKristof)
- gamoboy (RGSC: gamoboy)
- EagleStormX (RGSC: EagleStormX)


PS3:
- sutirablo (RGSC: bUs4man)
- Csilisbab (RGSC: _mrk73_)


http://socialclub.rockstargames.com/crew/hoc_crew

gilgames1989 on 2013 október 04 péntek - 12:48:47 | Read/Post Comment: 1
A gépezet beindult....
Köszöntünk minden ujjonnan érkezett tagot!
A Grand Theft Auto Online ha bukdocsálolva is de csak beindult. A következő hónapokban biztosan találkoztok majd új tagokkal is, ezért szeretnék megkérni mindenkit, hogy legyen türelmes megértő és segítőkész az ifjoncokkal. Az X-BOX-os tábornak pedig azt üzenem, hogy készüljenek, mert hamarosan visszatér a HOC életébe a VIDEÓZÁS és újításnak a LIVE STREAM is! Rengeteg módban tervezünk komolyabb "event"-eket és folyamatosan naprakészek és informatívak leszünk a továbbiakban is. Végezetül pedig külön szeretnék GRATULÁLNI misiizsai-nak a GTA V-ben elért 100%-ért, amit neki sikerült elsőnek összehoznia a csapatból. Csak így tovább Misi és persze a HOC! Továbbra is várjuk észrevételeiteket, ötleteiteket!


HUNHEKKERKE on 2013 október 03 csütörtök - 22:04:56 | Read/Post Comment: 0
Toborzás
Frissítve!

Elnézést a félreértésért, ami a napokban történt. Nem állt szándékában senkinek sem "száműzni" a PC-seket, mivel ők adják a csapat gerincét ezzel remélhetőleg mindenki tisztában van. Ennek megfelelően javítva lett minden hír és menüpont, bár nem lenne igaz azt állítani, hogy tökéletes, mert mint kiderült eddig sem volt az, ezért kérlek titeket, hogy olvassátok át őket és, ha valami problémát vagy hiányosságot találtok jelezzétek, hogy javíthassuk, ezáltal mindenki elvárásának eleget tehetünk. Természetesen Várjuk régi és új PC-s játékosok jelentkezését is! Aki bármelyik platformon jelentkezne chatbe, vagy kommentbe írja a platformját és a hozzá tartozó nevét, illetve olvassa el a jelentkezés és szabályzat menüpontokat!


Idősek,fiatalok,fiúk,lányok! Mint bizonyára tudjátok szeptember 17.-én jelenik meg a Grand Theft Auto 5 XBOX 360-ra és PS3-ra. Sajnos a GTA Online a játék multiplayer része ami a HOC klán számára érdekes csak október 1.-től lesz elérhető. Addig is toborzást hirdetek! Várjuk azoknak a jelentkezését akik részben vagy teljes egészében képviselnék a H.O.C. klánt és a H.O.C. Crew-et. Egyenlőre csak XBOX 360 és PS3-ra jelenik meg, de VÁRJUK a jövőbeli PC-s játékosok jelentkezését is! A teendőtök, hogy regisztráltok itt a klán oldalon illetve beléptek a Crew-unkba a Rockstar Games Social Club rendszerben-> http://socialclub.rockstargames.com/crew/hoc_crew
PS3-on nincs játékosunk, ezért várjuk rá az új játékosokat, hogy ezen a platformon is kialakuljon egy HOC-os közösség. XBOX 360-on HUNHEKKERKE,misiizsai1993 és gilgames1989555 várja, hogy felvegyétek őket barátnak Liveon és social clubbon és majd együtt randalírozzunk online. A PC-seket egy jól összeszokott csapat várja majd. A jelentkezők írják a XBOX LIVE/PS Network/RGSC nevüket a hír alá kommentben, köszönjük! Addig is míg nem tudunk multiplayerezni ismerkedjetek meg a csapat többi tagjával és az oldallal. Jó szórakozást kívánok, majd mindenkinek a 2013-as év legjobb játékával!


gilgames1989 on 2013 szeptember 12 csütörtök - 18:09:15 | Read/Post Comment: 4
Oldal:  1 2 3 4 5 6 7 [8] 9

Közelgő Események