Csatlakozás

Üdvözlet

Online

Chatbox

 

Facebook
Heti Hírek (vagy mik...?)
Kapásból a rövid hírekkel indítunk oszt,hogy mé? mee! Meee méé ne?

-X-BOX 360-
-Megalakult a HOCC HAUL fuvarozó leányválalat! A Los Santos Transit (LST) kamionos (ál-)alcége! Továbbra is lehet felvételizni minden olyan hétvégén amelyiken nincs egyéb rendezvény!
-Megjelent a STAT Magazin e-heti száma!
-Az adminok X-Box 360 LIVE-on nem győzik törölni a tagokat, mivel a 100-as barátlista MÁR RÉG NEM ELEGENDŐ! ELNÉZÉST KÉRÜNK MINDENKITŐL!
- JÖN! I. HOCC WINGS & WHEELS SHOW /A II. HOCC AIR SHOW ÉS II. HOCC TUNING SHOW EGYBEN!)

Logó


-PS 3 RÖVID HíREK-
-Az Új (és régi ) adminoknak (Zolee911, WhiteSharksHc, Gerihun99) köszönhetően a Playstation részlegünk is feltámadt! Lehet csatlakozni bátran! Külön PS3 gomb a főmenüben!
-I. Los Santos-i repülőnap és Légiparádé!
-PS4 Exclusive tartalom a GTA V-höz és az Online-hoz is? Nagyon azt pletykálták E3-on...

HUNHEKKERKE on 2014 július 01 kedd - 00:31:20 | Read/Post Comment: 0
Heti Hírek
Az "I'm not a hipster" frissítést követő hétvégén nem csak a Rockstar Games tartotta meg a hippis hétvégéjét, hanem a HOCC is! A Snapmatic oldalunkon képeket, a Youtube csatornánkon videókat, a facebook oldalunkon (pl. a heti STAT magazinunkban) pedig részleteket is találhattok az eseményről! Az 1.14-es frissítés után sok új cucc és járgány mellett orvosolva lett végre szinte az összes "csalós" glitch is. Természetesen megannyi új BUG is érkezett, de sokkal jobban hiányzott a HEIST szerkesztő ami ugye idén tavaszra volt igérve.

Logó


További rövid hírek:


-X-Box360-on új adminokat köszönthetünk PityiHUN és Aarom Peto személyében! Gratulálunk nekik és Sikeres munkát kívánunk a HOCC-ban! Sajnos lefokozás is történt, UltraRoyce (Az egyik hivatalos operatőrünk) adminunk jelezte lemondását, amit mi ha szomorúan is, de tudomásul vettünk. PS-en KisVezuv13 adminunk lett lefokozva és WhiteShark pedig előléptetve! Adminok jelentkezését és észrevételeket továbbra is a gtahoc@gmail.com e-mail címre várjuk!
-Már most szólunk, hogy AUGUSZTUS-ban (direkt nincs még pontos dátum) "népszámlálás" lesz a klánon belül! Frissül a taglista, tehát kérünk mindenkit, hogy adjon életjelet ha nem akar "kiesni" a csapatból!
-Hamarosan újabb Event-ek várhatóak mindkét platformon! Részletekért kövess minket ONLINE!
-Az X-BOX360 csapat szárnyal ötletekben és a meglévő fantasztikus "alosztályok" (mint pl.: KOJOT-911, SANCHEZ-X, SWAT, Földi-Control személyzet, verseny-sorozatok, pályázatok és STAT magazin) mellett hamarosan érkezik a kamionos banda is! Reméljük a PS csapatnál is hasonló jó hírekre számíthatunk a jövőben!HUNHEKKERKE on 2014 június 23 hétfő - 17:57:58 | Read/Post Comment: 0
Breaking News!
Az E3-on bejelentette a Rockstar Games, hogy érkezik PS4-re, X-BOX ONE-ra és PC-re is a GRAND THEFT AUTO V! Végre!HUNHEKKERKE on 2014 június 10 kedd - 00:35:45 | Read/Post Comment: 0
Heti Hírek
Logó


A 4 különböző témában és 4 héten át tartó fotópályazatunk abszolút győztese és az 1 havi X-BOX LIVE GOLD tagságának boldog tulajdonosa GHOSTMASTER lett! Ezúton is nagyon gratulálunk neki és persze a többieknek is akik részt vettek a pályázatunkon! A jövőben még biztosan lesz hasonló, de egyenlőre átmeneti szünet lesz.
X-BOX-on Új admint köszönthetünk BestShoot személyében! Ezutón is kívánunk neki sikeres együttműködést az adminokkal és a tagokkal (meg persze a leendő tagokkal is!).


Amint azt észrevettétek X-Box-on nagyon beindult az élet, igyekszünk ezt Playstation-ön is elérni és ebben szintén egy "viszonylag" Új admin WhiteShark segít benne! Neki is nagyon köszönjük!

Megjelent a facebook-os STAT MAGAZIN-unk is amiben a hét fontosabb történéseit olvashatjátok (kiszinezve)! Saját menüt kapott az oldalunkon is és bővűlnek a rovatok is folyamatosan, mint például a Csellengők. Épp aktuális lesz mert Augusztusban jön a szokásos, negyedéves létszámlálás! (mi szóltunk időben ) Jó szórakozást és apropó! Olvasói-szerkesztőket felveszünk!

Még az X-Box-os hírhez visszatérve, ne felejtsétek el, hogy Pityi új verseny-sorozatot indított (értékes nyereményekkel). Részletekért "zaklasd" Őt: pityi04@citromail.hu
SANCHEZ-X néven motoros HOCC banda (szintén X-BOX-on) alakulni kezd a KOJOT-911 mintájára akárcsak mint a többi al-csapat is mint a kamionos, a rendvédelmi vagy a Földi kisegítő-szolgálat.

HUNHEKKERKE on 2014 június 09 hétfő - 18:35:32 | Read/Post Comment: 0
Heti Hírek
Mintahogy azt már lassan megszokhattátok, minden vasárnap friss hírekkel szolgálunk nektek!
Véget ért a 3. heti Facebook-Snapmatic fotópályázatunk is. A "művészi kép autókról" témájú verseny győztese ZonalTen750 lett. Gratulálunk! A következő (4. azaz utolsó) hét témája a: "MADÁR-TÁVLAT".
Szokásosan péntek éjfélig várjuk a Snapmatic-ről linkelt képeket (1 ember 1 képpel nevezhet, selfie nem lehet) a FACEBOOK oldalunkra! További infoért és az aktuális képekért csak katt a "Fotópályázat" gombra fent a menüsorban itt az oldalunkon!


Logó


További rövid híreink!
-Lőrönckét felköszöntötte a KOJOT-911 repülős hadosztályunk egy Titan Mini Show keretén belül! Videók a Youtube csatornánkon és a facebook oldalunkon! Az eseményen készült képek szintén a facebook és a Snapmatic oldalunkon találhatóak.
-BestShoot, Vataki és HUNHEKKERKE is sikeres fevételt nyert a KOJOT-911-be!
-Darts Bajnokság vasárnap este X-Box-on!
-Folytatódik a fotópályázatunk? A következő hétvégén kiderül az is! Mintahogy majd az is, hogy ki az a szerencsés aki megkapja az 1 havi X-BOX Gold előfitést, amit BuckledBear ajánlott fel!
-Hivatalosan NYÁR van és a nyári szünetre is sok meglepetéssel készülünk! Maradjatok velünk és néha kukkantsatok be ide az oldalunkra is! Minden tagunknak kellemes játékot és sok orgazmust kívánok az adminjaink nevében is!!!


HUNHEKKERKE on 2014 május 31 szombat - 18:52:19 | Read/Post Comment: 0
Heti Hírek
Vége a heti "CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK" témájú fotópályázatunknak! A győztes Cadaphy HUN képe lett. Sajnos más beküldő nem volt! Viszont ezzel autómatikusan bekerült Ő is az esélyesek közé, akik majd 1 havi X-Box Gold előfizetést nyerhetnek! Az első heti közönségdíjas kép:
"Rosszkor rossz helyen" - Ghostmaster
A második heti fotópályázat közönségdíjasa "18 ÉVEN FELÜLIEKNEK" témában: Cadaphy HUN


Logó


Hétfőtől a következő hét témája:
Művészi kép autókról

Szokásosan péntek éjfélig várjuk a Snapmatic-ről linkelt képeket (1 ember 1 képpel nevezhet, selfie nem lehet) a FACEBOOK oldalunkra! További infoért és az aktuális képekért csak katt a "Fotópályázat" gombra fent a menüsorban itt az oldalunkon!

Rövid híreink:
-Nem került be a Rockstar Games Social Club-os CREW CUT hírbe egyik HOCC-os videónk se.
-A HOC Crew-ban kiosztásra és frissítésre kerültek a rangok. Mostantól moderálva lesz a nyílt crew-unk is!
-Valószínű, hogy az érdeklődés hiánya miatt a 4. hét után megszűnik a heti facebook-os fotópályázatunk.


UltraRoyce on 2014 május 25 vasárnap - 10:52:34 | Read/Post Comment: 0
Heti Hírek
Lezárult a heti "Rosszkor Rossz helyen" témájú fotópályázatunk! A győztes GhostMaster képe lett Több mint 60 "like"- al a Facebookon! Ezzel autómatikusan bekerült az esélyesek közé, akik majd 1 havi X-Box Gold előfizetést nyerhetnek! Az első heti közönségdíjas kép:
"Rosszkor rossz helyen" - Ghostmaster


Logó


Vasárnap éjféltől a következő hét témája:
18 ÉVEN FELÜLIEKNEK

Péntek éjfélig várjuk a Snapmatic-ről linkelt képeket (1 ember 1 képpel nevezhet, selfie nem lehet) a FACEBOOK oldalunkra! További infoért és az aktuális képekért csak katt a "Fotópályázat" gombra fent a menüsorban itt az oldalunkon!


DeviousPanic854 on 2014 május 17 szombat - 20:17:03 | Read/Post Comment: 0
Heti Fotópályázat
Mostantól rendszeres heti fotópályázatot indítunk a Facebook oldalunkon!
KIZÁRÓLAG HOCC-os TAGOKNAK!


LogóNevezés menete:
A Facebook oldalunkon (poszt formájában vagy üzenetben) kell megadni azt a SNAPMATIC-es (Social Club-os) linket amelyik fényképeddel nevezni szeretnél.
Amint megkaptuk és leellenőriztük, hogy valóban egy HOCC-os tag vagy máris kirakjuk a Facebook oldalunkra is a képet amit linkeltél nekünk a Social Clubos neveddel és a kép linkjével együtt!

Minden héten Vasárnap éjféltől Péntek éjfélig lehet nevezni egy képpel az aktuális témában! Mindig „like” alapján fog eldőlni a közönségdíj sorsa.
PS tagok és X-BOX-osok egyaránt nevezhetnek de ne feledd: 1 személy hetente csak 1 SNAPMATIC képpel! A heti közönségdíjas képet mindig kirakjuk a weboldalunk főoldalára is!
A heti közönségdíjasok (4 hét után maximum 4 személy 4 kategóriában HAVONTA) egy HOCC Különdíjban részesül amit mindig a szervezők osztanak ki (Ultra,Devious,Heki, Bucklead, Final) ehhez rendszerint majd nyeremény is fog társulni! A 4. hét utolsó hétvégéjén pl most egy 1 hónapos X-BOKSZ GOLD kódot osztunk ki BuckleadBear felajánlásával! Tehát érdemes lesz majd mindig nevezni!
íme egy példa hogyan nevezz:
1. Lőjj egy képet (táma: „rosszkor rossz helyen”)
2. Social Club oldalon keresd ki és másold ki a kép linkjét (pl így: http://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/snapmatic/myfriends/photo/_CfCEX-6c0mZQdMDD4rlIA
és írd üzibe vagy posztold ki facebook-on és írd hozzá, hogy Fotópályázat „Rosszkor rossz helyen” Arnoldy93.
3. Ennyi. Szombatonként figyeld a weboldalunkat mert ha a te képed lesz a közönségdíjas akkor máris esélyed lesz nyerni is valamit a 4. hét után!

BuckledBear0 on 2014 május 11 vasárnap - 11:28:41 | Read/Post Comment: 2
I. HOCC AirShow
2014 MÁJUS ELSŐ HÉTVÉGÉJÉN!
HOCC REPÜLŐNAP!


Logó


Szervező: DeviousPanic854
Platform: X-BOX
Helyszín: Sandy Shores repülőtér


DeviousPanic854 on 2014 április 30 szerda - 04:46:07 | Read/Post Comment: 1
HOCC POWER
Logó2014 Április 20-án magyar idő szerint vasárnap délután 4 óra 20 perckor mindkét platformon "füstölni" fogunk! Ugyanis a füvesek világnapja lesz Los Santos-ban is! A lényeg csak annyi, hogy free módban minél többen egy szerveren egy marijuana (fű,cannabis) témájú helyen egyszerre beszívjunk (füstöljünk)! Kötelező a CREW PÓLÓ (ha nincs akkor zöld poló crew emblémával). A Crew embléma mindegy mekkora és hol van csak látható legyen. A kép helyszínei tehát vagy egy marijuana ültetvénynél vagy egy medical-marijuana boltnál legyenek! Redwood cigarettát a boltokban vehettek (nem a nemzeti dohányboltban ) és szívhatjátok mint spanglit. (select/back gomb hosszanti lenyomásával az "Inventory" menüben az "Action"-nél kell a "Smoke"-ra beállítani, majd a két "sticks" egyszerre való lenyomásával aktiválhatjátok). A képeket Social Club Snapmatic oldalra töltjük, illetve az X-box csapat videózni is fog, azt majd szokásosan a Youtube csatornáinkra töltjük fel. A dolog érdekessége még az X-Box csapat számára, hogy HUNHEKKERKE mellett az egyik Főadmin misiizsai is tiszteletét teszi köztünk (Niko fia személyében!).
Ha minden igaz akkor hamarosan nyereményjátékkal köszöntjük majd a nyarat és további frissítések, játékmódok, fegyverek, járművek és DLC-ék is várhatóak a jövőben, úgyhogy mindig lesz miért visszatérni és/vagy belépni közénk!
A Taglista is folyamatosan frissül, bár elég nagy csúszásokkal. Soha nem volt még ekkora és ilyen aktív a HOC az elmúlt (közel) 5 évben! Klánunk jelenleg már átlépte a 100 főt is, mint aktív játékosokat tekintve platformtól függetlenül. Az újoncoknak továbbra is azt üzenjük, hogy nem kell aggódni, nem fogunk SOHA "bezárni"! A HOC csak egy "kapu" a magyar GTA rajongóknak, ahol új barátságok és új klánok születhetnek és születnek is. A HOC ereje ebben rejlik. Hálás vagyok én is, hogy együtt játszhatok veletek és részese lehetek a felhőtlen virtuális szórakozásoknak, mókázásoknak.
Forever GTA HOC!


HUNHEKKERKE on 2014 április 14 hétfő - 10:15:20 | Read/Post Comment: 1
Oldal:  1 2 3 4 5 6 [7] 8 9

Közelgő Események

Legújabb látogatók