Csatlakozás

Üdvözlet

Online

Chatbox

 

Facebook
The HOCC is blooming!
-LEZÁRULT A NEGYEDÉVES TAGLISTA KARBANTARTÁS! Akik a "száraz tények"-re kiváncsiak, azok kattintsanak egyből a [Read the rest ...] gombra. Akik a jövőnkre kíváncsiak csak, de tényleg csakis azok olvassanak tovább!

"A HOC reinkarnálódása. Avagy megint valami kib@$ßottul jó dolog történik!"
Emlékeztek erre a mondatra? Igen! Juhé! Nem? Ejnye. (Segítek! ezzel a mondattal született meg ez az oldal és ez a HOCC (igen immáron két C-vel)anno!)

Most is valami hasonlóan "kurvajó" dolog veszi hamarosan kezdetét! Ugyanis arról van szó, hogy a HOCC mostanra "kinőtte" magát a jelenlegi "TAGLISTA" nyilvántartó-rendszeréből! Ami pedig azt jelenti, hogy hamarosan a nyílt Crew-unk is eléri az 1000 fős limitet. Természetesen a NEGYEDÉVES FELÜLVIZSGÁLATOK és KARBANTARTÁSOK továbbra is meglesznek tartva (igaz az is másképp), de azon kívűl minden más meg fog változni! Teljes "vérfrissítést" fog kapni a tagok nyilvántartása! Ezért már most hozzá kell szoknotok, hogy csak adminokat fogunk az oldalon nyilvántartani. Minden tagot a Rockstar Games Social Club oldalunkon találtok majd a HOC Crew-ban. Az új platformok (PS4 és X-ONE) miatt is szükség volt erre. A HOC Crew továbbra is nyílt crew marad, de a jelentkezési és etikett szabályzatunkat is frissíteni fogjuk! Teljesen átalakul a Tagok Menü is! Ezentúl csak adminokat találtok majd benne, ne lepődjetek meg! Ez is csak azt jelenti, hogy mostantól elegendő lesz csak a Social Club nevetek megadni (viszont az KÖTELEZŐ!). Akik pedig ezentúl a HOCC színeiben szeretnének játszani rendezvényeinken (többnyire teli szerverekről beszélünk!!!), akkor csak csatlakoznia kell egy HOCC-os adminra HOCC-os színekben és ennyi! Mikrofon (Head-Set) is kötelező lesz! Ugyanis mostantól bevezetjük az élő-adásokat is! MINDEN LÉTEZŐ PLATFORMON HÓDíT A HOCC! Na, hogy tetszik a jővő? Gyertek, csatlakozzatok, legyetek ADMINOK és kóstoljatok bele a GTA ONLINE igazi "erejébe"! Szerezzetek új barátokat, vagy akár alapítsatok SAJÁT KLÁNT vagy CREW-t is belőlünk! (csak azt ne felejtsétek soha, hogy honnan is kezdtétek!)
[ Read the rest ... ]


HUNHEKKERKE on 2014 augusztus 28 csütörtök - 01:26:56 | Read/Post Comment: 0
Maintenance Period End
Augusztus 27-én Taglista Felülvizsgálatának vége!
Augusztus 30-án pedig VISSZATÉRÜNK!
Hamarosan friss hírek és sok újdonságok!
+ FLIGHT SCHOOL UPDATE!HUNHEKKERKE on 2014 augusztus 18 hétfő - 14:21:37 | Read/Post Comment: 0
Maintenance Period
Nyáriszünet!

Logó


Nem, sajnos ez nem egy rendezvényünk elnevezése, hanem valóban most egy kis "pihenés" következik a HOCC adminoknak! Ami annyit jelent, hogy virtuálisan most kevesebbet leszünk aktívak. Augusztus végén (27) lesz egy nagy "népszámlálás" a tagok közt. Aki nem jelez addig valami úton-módon és az elmúlt 3 hónapban inaktív volt, sajnos törlésre kerül. Mindenkinek módjában áll 1x visszatérni közénk. Minimum 3 admin jóváhagyása után. Csakis egyszer. Természetesen az "újoncokra" ez nem vonatkozik és azok akik már jeleztek, vagy jeleznek addig az időpontig szintén megnyugodhatnak.
Most "szomorkásabb" hétvége volt, de néha ilyen is kell. Sportnap Recap és fontosabb hírek röviden:


X-BOX 360 Hírek


- temesvari91ME és ZonalTen750 kilépett, hiányozni fognak. UltraRoyce adminunk viszont meglepetés szerűen visszatért közénk a hétvégén.
- Az első HOCC Sportnap félbeszakadt, káoszba fulladt. Sebaj, optimisták vagyunk és majd megismételjük!
- A hétvégén több rendezvény és megbeszélés is elmaradt vagy meghiúsult. Részletek a STAT magazinban.
- Elindult a TWITCH csatornánk. Vagyis majdnem. Az élő közvetítés sajnos nem működött a Sportnapon. Azóta természetesen orvosolva lett a probléma.
- Valószínűleg GhostMaster karakterét BAN-olták! Kénytelen volt újat kezdeni, ezért továbbra is Óva intünk mindenkit a "glitch"-eléstől!


X-BOX ONE Hírek


- Hempergoe tagunk már X-BOX ONE-al felvértezve várja a GTA V megjelenését! Egyre többen jelzik, hogy next-genen is benéznek Los Santos-ba!


PS 3 Hírek


- nagygoreeHUN kilépett. Sajnos meg kellett válnia szerett konzolától.
- Továbbra is sok a panasz a PS szerverekre.
- Zolee911, Gerihun99 és WhiteSharksHc továbbra is kiemelkedően jól teljesít mint admin! Náluk lehet jelentkezni is! Rájuk lehet csatlakozni és hallgatni is!


PS 4 Hírek


- -----

Szeptemberig mindenkinek kellemes nyarat és nyaralásokat Kívánunk! Természetesen a nyári szünetben is lesz élet, móka és kacagás (meg qrvaanyázás)! Figyeljétek és kövessétek a weboldalunkat is és a Facebook oldalainkat is!


HOCC (CL) Admin Team 2014HUNHEKKERKE on 2014 július 21 hétfő - 15:53:13 | Read/Post Comment: 0
Heti Hírek (röviden)

Megkaptuk az Independence Day frissítést és természetesen a hozzátartozó "event"-et is csupa-csupa jó dolgokkal! Mint mindig. Jah, még valami fontos! AUGUSZTUSBAN Tagok Karbantartása lesz! Aki el van tünve az könnyen lekerülhet a névsorról! Mi mindig szólunk időben!
(Szép lassan 5 Platformon is jelen leszünk és szép lassan, de 5 felé lesz szedve az oldal is.)


LogóX-BOX 360 Hírek

- Vasárnap lezajlott az I. HOCC WINGS & WHEELS rendezvényünk is! Az év végi Marathon partinkon sem voltak még soha ennyien mint most, ezen a rendezvényen! Ezúton is köszönjük mindenkinek a részvételt és utólag is elnézést kérünk azoktól, akiknek már nem jutott hely! A jövőben erre is lesz megoldás!
- A Hétvégi eseményekről részletesen is olvashattok a legfrissebb STAT Magazin-ban!
- tothbence54 a HOCC hivatalos fotósa admin (CL) lett! Gratulálunk neki!
- Feloszlik a SANCHEZ-X? Átmenetileg Arnykaa motorosbandája szünetre kényszerül!
- Jön a DRIFT csapat Ghostmaster HUN jóvoltából (HOCC DRIFT CHAMPIONS) és folytatódik Pityi nagyszerű verseny-sorozata is!
- BestShoot és a SWAT csapat továbbra is KIVÁLÓan teljesítenek! Titkos Szolgálat is alakult! Gratulálunk Nekik is!
- Titkos Terrorista csoport alakul a HOCC SWAT ellen? Nincsenek részletek!
- Még több szemszögből láthatjuk majd a rendezvényeinket, ugyanis többen is jelezték, hogy beszereznek video-capture eszközöket X-Box-hoz! Trial már be is szerzett egyet!PS 3 Hírek

- HIVATALOS! Megalakult a HOCC L.S.A.T (Los Santos Agent Team)különleges hadosztály!
- Minden friss info (továbbra is) a PS 3-as Facebook csoportunkban találhatóak!X-BOX ONE Hírek

-Bizony, bizony! Lassan jönnek a Next-gen hírek is! Pár hónap és érkezem (A GTA V-el együtt) majd ONE- is! Ki tart velem? (-HUNHEKKERKE-)


PS 4 Hírek

-HUNHEKKERKE on 2014 július 08 kedd - 01:16:56 | Read/Post Comment: 0
Heti Hírek (vagy mik...?)
Kapásból a rövid hírekkel indítunk oszt,hogy mé? mee! Meee méé ne?

-X-BOX 360-
-Megalakult a HOCC HAUL fuvarozó leányválalat! A Los Santos Transit (LST) kamionos (ál-)alcége! Továbbra is lehet felvételizni minden olyan hétvégén amelyiken nincs egyéb rendezvény!
-Megjelent a STAT Magazin e-heti száma!
-Az adminok X-Box 360 LIVE-on nem győzik törölni a tagokat, mivel a 100-as barátlista MÁR RÉG NEM ELEGENDŐ! ELNÉZÉST KÉRÜNK MINDENKITŐL!
- JÖN! I. HOCC WINGS & WHEELS SHOW /A II. HOCC AIR SHOW ÉS II. HOCC TUNING SHOW EGYBEN!)

Logó


-PS 3 RÖVID HíREK-
-Az Új (és régi ) adminoknak (Zolee911, WhiteSharksHc, Gerihun99) köszönhetően a Playstation részlegünk is feltámadt! Lehet csatlakozni bátran! Külön PS3 gomb a főmenüben!
-I. Los Santos-i repülőnap és Légiparádé!
-PS4 Exclusive tartalom a GTA V-höz és az Online-hoz is? Nagyon azt pletykálták E3-on...

HUNHEKKERKE on 2014 július 01 kedd - 00:31:20 | Read/Post Comment: 0
Heti Hírek
Az "I'm not a hipster" frissítést követő hétvégén nem csak a Rockstar Games tartotta meg a hippis hétvégéjét, hanem a HOCC is! A Snapmatic oldalunkon képeket, a Youtube csatornánkon videókat, a facebook oldalunkon (pl. a heti STAT magazinunkban) pedig részleteket is találhattok az eseményről! Az 1.14-es frissítés után sok új cucc és járgány mellett orvosolva lett végre szinte az összes "csalós" glitch is. Természetesen megannyi új BUG is érkezett, de sokkal jobban hiányzott a HEIST szerkesztő ami ugye idén tavaszra volt igérve.

Logó


További rövid hírek:


-X-Box360-on új adminokat köszönthetünk PityiHUN és Aarom Peto személyében! Gratulálunk nekik és Sikeres munkát kívánunk a HOCC-ban! Sajnos lefokozás is történt, UltraRoyce (Az egyik hivatalos operatőrünk) adminunk jelezte lemondását, amit mi ha szomorúan is, de tudomásul vettünk. PS-en KisVezuv13 adminunk lett lefokozva és WhiteShark pedig előléptetve! Adminok jelentkezését és észrevételeket továbbra is a gtahoc@gmail.com e-mail címre várjuk!
-Már most szólunk, hogy AUGUSZTUS-ban (direkt nincs még pontos dátum) "népszámlálás" lesz a klánon belül! Frissül a taglista, tehát kérünk mindenkit, hogy adjon életjelet ha nem akar "kiesni" a csapatból!
-Hamarosan újabb Event-ek várhatóak mindkét platformon! Részletekért kövess minket ONLINE!
-Az X-BOX360 csapat szárnyal ötletekben és a meglévő fantasztikus "alosztályok" (mint pl.: KOJOT-911, SANCHEZ-X, SWAT, Földi-Control személyzet, verseny-sorozatok, pályázatok és STAT magazin) mellett hamarosan érkezik a kamionos banda is! Reméljük a PS csapatnál is hasonló jó hírekre számíthatunk a jövőben!HUNHEKKERKE on 2014 június 23 hétfő - 17:57:58 | Read/Post Comment: 0
Breaking News!
Az E3-on bejelentette a Rockstar Games, hogy érkezik PS4-re, X-BOX ONE-ra és PC-re is a GRAND THEFT AUTO V! Végre!HUNHEKKERKE on 2014 június 10 kedd - 00:35:45 | Read/Post Comment: 0
Heti Hírek
Logó


A 4 különböző témában és 4 héten át tartó fotópályazatunk abszolút győztese és az 1 havi X-BOX LIVE GOLD tagságának boldog tulajdonosa GHOSTMASTER lett! Ezúton is nagyon gratulálunk neki és persze a többieknek is akik részt vettek a pályázatunkon! A jövőben még biztosan lesz hasonló, de egyenlőre átmeneti szünet lesz.
X-BOX-on Új admint köszönthetünk BestShoot személyében! Ezutón is kívánunk neki sikeres együttműködést az adminokkal és a tagokkal (meg persze a leendő tagokkal is!).


Amint azt észrevettétek X-Box-on nagyon beindult az élet, igyekszünk ezt Playstation-ön is elérni és ebben szintén egy "viszonylag" Új admin WhiteShark segít benne! Neki is nagyon köszönjük!

Megjelent a facebook-os STAT MAGAZIN-unk is amiben a hét fontosabb történéseit olvashatjátok (kiszinezve)! Saját menüt kapott az oldalunkon is és bővűlnek a rovatok is folyamatosan, mint például a Csellengők. Épp aktuális lesz mert Augusztusban jön a szokásos, negyedéves létszámlálás! (mi szóltunk időben ) Jó szórakozást és apropó! Olvasói-szerkesztőket felveszünk!

Még az X-Box-os hírhez visszatérve, ne felejtsétek el, hogy Pityi új verseny-sorozatot indított (értékes nyereményekkel). Részletekért "zaklasd" Őt: pityi04@citromail.hu
SANCHEZ-X néven motoros HOCC banda (szintén X-BOX-on) alakulni kezd a KOJOT-911 mintájára akárcsak mint a többi al-csapat is mint a kamionos, a rendvédelmi vagy a Földi kisegítő-szolgálat.

HUNHEKKERKE on 2014 június 09 hétfő - 18:35:32 | Read/Post Comment: 0
Heti Hírek
Mintahogy azt már lassan megszokhattátok, minden vasárnap friss hírekkel szolgálunk nektek!
Véget ért a 3. heti Facebook-Snapmatic fotópályázatunk is. A "művészi kép autókról" témájú verseny győztese ZonalTen750 lett. Gratulálunk! A következő (4. azaz utolsó) hét témája a: "MADÁR-TÁVLAT".
Szokásosan péntek éjfélig várjuk a Snapmatic-ről linkelt képeket (1 ember 1 képpel nevezhet, selfie nem lehet) a FACEBOOK oldalunkra! További infoért és az aktuális képekért csak katt a "Fotópályázat" gombra fent a menüsorban itt az oldalunkon!


Logó


További rövid híreink!
-Lőrönckét felköszöntötte a KOJOT-911 repülős hadosztályunk egy Titan Mini Show keretén belül! Videók a Youtube csatornánkon és a facebook oldalunkon! Az eseményen készült képek szintén a facebook és a Snapmatic oldalunkon találhatóak.
-BestShoot, Vataki és HUNHEKKERKE is sikeres fevételt nyert a KOJOT-911-be!
-Darts Bajnokság vasárnap este X-Box-on!
-Folytatódik a fotópályázatunk? A következő hétvégén kiderül az is! Mintahogy majd az is, hogy ki az a szerencsés aki megkapja az 1 havi X-BOX Gold előfitést, amit BuckledBear ajánlott fel!
-Hivatalosan NYÁR van és a nyári szünetre is sok meglepetéssel készülünk! Maradjatok velünk és néha kukkantsatok be ide az oldalunkra is! Minden tagunknak kellemes játékot és sok orgazmust kívánok az adminjaink nevében is!!!


HUNHEKKERKE on 2014 május 31 szombat - 18:52:19 | Read/Post Comment: 0
Heti Hírek
Vége a heti "CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK" témájú fotópályázatunknak! A győztes Cadaphy HUN képe lett. Sajnos más beküldő nem volt! Viszont ezzel autómatikusan bekerült Ő is az esélyesek közé, akik majd 1 havi X-Box Gold előfizetést nyerhetnek! Az első heti közönségdíjas kép:
"Rosszkor rossz helyen" - Ghostmaster
A második heti fotópályázat közönségdíjasa "18 ÉVEN FELÜLIEKNEK" témában: Cadaphy HUN


Logó


Hétfőtől a következő hét témája:
Művészi kép autókról

Szokásosan péntek éjfélig várjuk a Snapmatic-ről linkelt képeket (1 ember 1 képpel nevezhet, selfie nem lehet) a FACEBOOK oldalunkra! További infoért és az aktuális képekért csak katt a "Fotópályázat" gombra fent a menüsorban itt az oldalunkon!

Rövid híreink:
-Nem került be a Rockstar Games Social Club-os CREW CUT hírbe egyik HOCC-os videónk se.
-A HOC Crew-ban kiosztásra és frissítésre kerültek a rangok. Mostantól moderálva lesz a nyílt crew-unk is!
-Valószínű, hogy az érdeklődés hiánya miatt a 4. hét után megszűnik a heti facebook-os fotópályázatunk.


UltraRoyce on 2014 május 25 vasárnap - 10:52:34 | Read/Post Comment: 0
Oldal:  1 2 3 4 5 6 [7] 8 9

Közelgő Események

Legújabb látogatók

Linkek

Hivatalos oldalak

Szavazás