Csatlakozás

Üdvözlet

Online

Chatbox

 

Facebook
Next-gen és PC dátum


HUNHEKKERKE on 2014 szeptember 12 péntek - 09:14:15 | Read/Post Comment: 0
BREAKING NEWS
Logó


HUNHEKKERKE on 2014 szeptember 12 péntek - 08:47:01 | Read/Post Comment: 0
Heti Hírek
LogóX-BOX 360

- Egyre több X-BOX 360-as tagunk és adminunk eladta a konzolját és X-BOX ONE-t vett helyette. Többeknek pedig tervben van az 1 éven belüli next-gen konzolra váltás. Mivel nem jelent még meg a GTA V (még megjelenési dátum sincs), ezért átmenetileg inaktívnak tekintjük a csak ONE-al rendelkező tagjainkat illetve adminjainkat. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ha netán több mint 3 hónapot késne a játék megjelenése akkor kirugnánk őket. Fel vagyunk készülve, hogy nem lesz zökkenőmentes az átállás és ennyi platformon képviseltetni magunkat.
- Megjelent a STAT! De ezt már említenünk sem kell, hisz rendszeres olvasóink mindig a legjobb és legtartalmasabb minőségben olvashatják X-BOX 360-as híreinket hétfőnként!
- X-BOX-os frissítést kaptunk a múlt héten, de nem sok mindent javított, csak felesleges Offline fájlokat törölt. Afféle töredezettség-mentesítés történt a hard-drive-on és kinect-es javítás mellett az applikációkat hivatott frissíteni.
- Azt igértük, hogy minden hétvégén lesz rendezvényünk, de sajnos a hirtelen jött változások megnehezítették eme törekvésünket. Továbbra is igyekszünk minden hétvégén K-911-es gyakorlatokkal és HEKI féle PLAYLIST-ekkel színesíteni a szombat és vasárnap estéket.PS 3 Hírek


- Az iskolakezdés, az admin-hiány, a kommunikáció-hiány és a hacker támadás miatt szinte ismét kihaltak a HOCC-os szervereink. Mindemellett a PS 3-as tagjaink közül is sorra váltanak Ps 4-re is, ezért továbbra sem történt semmi érdemleges vagy előrelépés a múlt héten.
- Továbbra is adminokat keresünk PS3-ra és Ps4-re is! Jelentkezni és általános, friss információkat is a PS3 gombra kattintva találtok a Facebook csoportunkban.X-BOX One Hírek


- Igaz mint fentebb is említettük nincs még GTA V megjelenési dátum sem, de már ONE-on várják az egyes régi BOX-os adminjaink és tagjaink a jelentkezőket!


PS 4 Hírek


- Egyenlőre csak pletykaként kezeljük, de szinte már biztos, hogy a PS Store-ból majd olcsóbban lehet letölteni a GTA V-öt mint a dobozos bolti ár.
- Nagyon valószínű, hogy a Youtube BAN-olni fogja a szexuális tartalmú gameplay videókat, ezért hiába konvertáljuk át az olyan tartalmú twitch videóinkat... Új rádióadók is lesznek és új zenék is, de a "copyright" probléma továbbra is fent fog állni minden platformon. Köszönjük YouTube (google)


PC-és Hírek


- Adminok jelentkezését várjuk a gtahoc@gmail.com e-mail címre! A régi GTA IV-es csapatunkból is visszvárunk mindenkit! Ne felejtsétek el! A HOCC mindig változik és ez a HOCC már nem az a HOCC! Évről évre és hónapról hónapra megújulunk és átalakulunk. Nagyobbak, jobbak és erősebbek leszünk! A PC gyakorlatilag korlátlan lehetőségeket fog adni! Tartozzatok közénk és PC-én is legyünk mi a LEGNAGYOBB MAGYAR GTA KLÁN! Csak rajtatok múlik!

HUNHEKKERKE on 2014 szeptember 08 hétfő - 23:51:35 | Read/Post Comment: 0
Heti Hírek
A HOCC jelenleg átalakulás alatt áll! Mint mindig persze, csak most még látványosabban, mert elkezdődtek az előkészületek a további platformok bevezetésére is. A tag-felvétel is ránc-felvarráson esik át és a weboldal is. A fellépő bármiféle kellemetlenségekért előre is
ELNÉZÉST KÉRÜNK MINDENKITŐL!
Megértéseteket köszönjük!


LogóX-BOX 360


- LaMuerte adminná előléptetve! Gratulálunk! KecskeFecske a következő?
- II. HOCC Wings & Wheels Show Recap videók a YOUTUBE CSATORNÁNKON! Sajnos a hétvégén rengeteg technikai és műszaki problémával kellett szembenéznünk! Sok helyen nincs, hang vagy nagyon rossz és a sok "ledobálás" miatt hiányoznak a videók végei is. A kellemtlenségért ELNÉZÉST KÉRÜNK! Még a Rockstar és a Microsoft nevében is!
- ISMÉT MEGJELENT A STAT MAGAZIN! VÉGE A NYÁRISZÜNETNEK! MOSTANTÓL MINDEN HÉTFŐN ÚJRA OLVASHATJUK! Köszönjük DeviousPanic-nak!
- Rengeteg új tagunk lett a szünet alatt is! Őket külön is ÜDVÖZÜLJÜK! Jó játékot velünk!
- Ha a technika ördöge is úgy akarja akkor mostantól rendszeresen lesznek rendezvények MINDEN HÉTVÉGÉN! Twitch LiveStream és videózás is lesz természetesen.
- DeviFull néven DeviousPanic és társai megnyitották a kölcsönzőjüket! Tehát ha nincs pénzed az új és drága cuccokra, járművekre de szeretnéd kipróbálni mostantól nekik köszönhetően megteheted! Olcsó és gliccs mentes!
- Továbbra is gondok vannak a Rockstar Games szerverekkel is! Sajnos az X-BOX Live szolgáltatásával is. Reméljük mindkettőt hamarosan orvosolják.PS 3 Hírek


- Az elmúlt időszakban hacker támadás érte a Sony szervereit. Ennek megfelelően a repülős update és a hozzá kapcsolodó rendezvény is elmaradt (legalábbis sokaknál). Azóta a szerverek helyreálltak, de akadnak még gondok bőven.
- Továbbra is adminokat keresünk PS3-ra és Ps4-re is! Jelentkezni és általános, friss információkat is a PS3 gombra kattintva találtok a Facebook csoportunkban.X-BOX One Hírek


- Hempergoe és Hunhekkerke mellé BestShoot is csatlakozik! Már 3 admin biztosan várni fogja az új tagokat az új konzolokon!
- Felröppent a hír, hogy késni fog a GTA V megjelenése PC-re és next-gen konzolokra. Természetesen még megjelenési dátum sincs, amihez képest késnie kellett volna, tehát a hír nem igaz! Továbbra is ősszel vagy az év vége felé érkezik a GTA V! PC megjelenést viszont tényleg elképzelhető, hogy halasztani kell. De ezt meg már csak mi pletykáljuk!PS 4 Hírek


- Pityi Playstation 4-es lett! Reméljük ott is a HOCC-ot fogja erősíteni! Keressétek bátran!
- PS 4-re megbízható adminokat keresünk! Jelentkezni a gtahoc@gmail.com címen! Régi illetve jelenlegi PS3-as adminok is jelentkezhetnek! Egyébként is több platformon is lehetsz admin! Egyik nem zárja ki a másikat!Kezdődik a suli, jön a hideg, jön a karácsony, támad a next-gen is (ami már present-gen), jön a HOCC MARATHON is, úgyhogy jön a KOCKULÁSI IDŐSZAK ISMÉT! Lost Santos-ban mindig jó!
:)


HUNHEKKERKE on 2014 szeptember 01 hétfő - 15:40:20 | Read/Post Comment: 0
The HOCC is blooming!
-LEZÁRULT A NEGYEDÉVES TAGLISTA KARBANTARTÁS! Akik a "száraz tények"-re kiváncsiak, azok kattintsanak egyből a [Read the rest ...] gombra. Akik a jövőnkre kíváncsiak csak, de tényleg csakis azok olvassanak tovább!

"A HOC reinkarnálódása. Avagy megint valami kib@$ßottul jó dolog történik!"
Emlékeztek erre a mondatra? Igen! Juhé! Nem? Ejnye. (Segítek! ezzel a mondattal született meg ez az oldal és ez a HOCC (igen immáron két C-vel)anno!)

Most is valami hasonlóan "kurvajó" dolog veszi hamarosan kezdetét! Ugyanis arról van szó, hogy a HOCC mostanra "kinőtte" magát a jelenlegi "TAGLISTA" nyilvántartó-rendszeréből! Ami pedig azt jelenti, hogy hamarosan a nyílt Crew-unk is eléri az 1000 fős limitet. Természetesen a NEGYEDÉVES FELÜLVIZSGÁLATOK és KARBANTARTÁSOK továbbra is meglesznek tartva (igaz az is másképp), de azon kívűl minden más meg fog változni! Teljes "vérfrissítést" fog kapni a tagok nyilvántartása! Ezért már most hozzá kell szoknotok, hogy csak adminokat fogunk az oldalon nyilvántartani. Minden tagot a Rockstar Games Social Club oldalunkon találtok majd a HOC Crew-ban. Az új platformok (PS4 és X-ONE) miatt is szükség volt erre. A HOC Crew továbbra is nyílt crew marad, de a jelentkezési és etikett szabályzatunkat is frissíteni fogjuk! Teljesen átalakul a Tagok Menü is! Ezentúl csak adminokat találtok majd benne, ne lepődjetek meg! Ez is csak azt jelenti, hogy mostantól elegendő lesz csak a Social Club nevetek megadni (viszont az KÖTELEZŐ!). Akik pedig ezentúl a HOCC színeiben szeretnének játszani rendezvényeinken (többnyire teli szerverekről beszélünk!!!), akkor csak csatlakoznia kell egy HOCC-os adminra HOCC-os színekben és ennyi! Mikrofon (Head-Set) is kötelező lesz! Ugyanis mostantól bevezetjük az élő-adásokat is! MINDEN LÉTEZŐ PLATFORMON HÓDíT A HOCC! Na, hogy tetszik a jővő? Gyertek, csatlakozzatok, legyetek ADMINOK és kóstoljatok bele a GTA ONLINE igazi "erejébe"! Szerezzetek új barátokat, vagy akár alapítsatok SAJÁT KLÁNT vagy CREW-t is belőlünk! (csak azt ne felejtsétek soha, hogy honnan is kezdtétek!)
[ Read the rest ... ]


HUNHEKKERKE on 2014 augusztus 28 csütörtök - 01:26:56 | Read/Post Comment: 0
Maintenance Period End
Augusztus 27-én Taglista Felülvizsgálatának vége!
Augusztus 30-án pedig VISSZATÉRÜNK!
Hamarosan friss hírek és sok újdonságok!
+ FLIGHT SCHOOL UPDATE!HUNHEKKERKE on 2014 augusztus 18 hétfő - 14:21:37 | Read/Post Comment: 0
Maintenance Period
Nyáriszünet!

Logó


Nem, sajnos ez nem egy rendezvényünk elnevezése, hanem valóban most egy kis "pihenés" következik a HOCC adminoknak! Ami annyit jelent, hogy virtuálisan most kevesebbet leszünk aktívak. Augusztus végén (27) lesz egy nagy "népszámlálás" a tagok közt. Aki nem jelez addig valami úton-módon és az elmúlt 3 hónapban inaktív volt, sajnos törlésre kerül. Mindenkinek módjában áll 1x visszatérni közénk. Minimum 3 admin jóváhagyása után. Csakis egyszer. Természetesen az "újoncokra" ez nem vonatkozik és azok akik már jeleztek, vagy jeleznek addig az időpontig szintén megnyugodhatnak.
Most "szomorkásabb" hétvége volt, de néha ilyen is kell. Sportnap Recap és fontosabb hírek röviden:


X-BOX 360 Hírek


- temesvari91ME és ZonalTen750 kilépett, hiányozni fognak. UltraRoyce adminunk viszont meglepetés szerűen visszatért közénk a hétvégén.
- Az első HOCC Sportnap félbeszakadt, káoszba fulladt. Sebaj, optimisták vagyunk és majd megismételjük!
- A hétvégén több rendezvény és megbeszélés is elmaradt vagy meghiúsult. Részletek a STAT magazinban.
- Elindult a TWITCH csatornánk. Vagyis majdnem. Az élő közvetítés sajnos nem működött a Sportnapon. Azóta természetesen orvosolva lett a probléma.
- Valószínűleg GhostMaster karakterét BAN-olták! Kénytelen volt újat kezdeni, ezért továbbra is Óva intünk mindenkit a "glitch"-eléstől!


X-BOX ONE Hírek


- Hempergoe tagunk már X-BOX ONE-al felvértezve várja a GTA V megjelenését! Egyre többen jelzik, hogy next-genen is benéznek Los Santos-ba!


PS 3 Hírek


- nagygoreeHUN kilépett. Sajnos meg kellett válnia szerett konzolától.
- Továbbra is sok a panasz a PS szerverekre.
- Zolee911, Gerihun99 és WhiteSharksHc továbbra is kiemelkedően jól teljesít mint admin! Náluk lehet jelentkezni is! Rájuk lehet csatlakozni és hallgatni is!


PS 4 Hírek


- -----

Szeptemberig mindenkinek kellemes nyarat és nyaralásokat Kívánunk! Természetesen a nyári szünetben is lesz élet, móka és kacagás (meg qrvaanyázás)! Figyeljétek és kövessétek a weboldalunkat is és a Facebook oldalainkat is!


HOCC (CL) Admin Team 2014HUNHEKKERKE on 2014 július 21 hétfő - 15:53:13 | Read/Post Comment: 0
Heti Hírek (röviden)

Megkaptuk az Independence Day frissítést és természetesen a hozzátartozó "event"-et is csupa-csupa jó dolgokkal! Mint mindig. Jah, még valami fontos! AUGUSZTUSBAN Tagok Karbantartása lesz! Aki el van tünve az könnyen lekerülhet a névsorról! Mi mindig szólunk időben!
(Szép lassan 5 Platformon is jelen leszünk és szép lassan, de 5 felé lesz szedve az oldal is.)


LogóX-BOX 360 Hírek

- Vasárnap lezajlott az I. HOCC WINGS & WHEELS rendezvényünk is! Az év végi Marathon partinkon sem voltak még soha ennyien mint most, ezen a rendezvényen! Ezúton is köszönjük mindenkinek a részvételt és utólag is elnézést kérünk azoktól, akiknek már nem jutott hely! A jövőben erre is lesz megoldás!
- A Hétvégi eseményekről részletesen is olvashattok a legfrissebb STAT Magazin-ban!
- tothbence54 a HOCC hivatalos fotósa admin (CL) lett! Gratulálunk neki!
- Feloszlik a SANCHEZ-X? Átmenetileg Arnykaa motorosbandája szünetre kényszerül!
- Jön a DRIFT csapat Ghostmaster HUN jóvoltából (HOCC DRIFT CHAMPIONS) és folytatódik Pityi nagyszerű verseny-sorozata is!
- BestShoot és a SWAT csapat továbbra is KIVÁLÓan teljesítenek! Titkos Szolgálat is alakult! Gratulálunk Nekik is!
- Titkos Terrorista csoport alakul a HOCC SWAT ellen? Nincsenek részletek!
- Még több szemszögből láthatjuk majd a rendezvényeinket, ugyanis többen is jelezték, hogy beszereznek video-capture eszközöket X-Box-hoz! Trial már be is szerzett egyet!PS 3 Hírek

- HIVATALOS! Megalakult a HOCC L.S.A.T (Los Santos Agent Team)különleges hadosztály!
- Minden friss info (továbbra is) a PS 3-as Facebook csoportunkban találhatóak!X-BOX ONE Hírek

-Bizony, bizony! Lassan jönnek a Next-gen hírek is! Pár hónap és érkezem (A GTA V-el együtt) majd ONE- is! Ki tart velem? (-HUNHEKKERKE-)


PS 4 Hírek

-HUNHEKKERKE on 2014 július 08 kedd - 01:16:56 | Read/Post Comment: 0
Heti Hírek (vagy mik...?)
Kapásból a rövid hírekkel indítunk oszt,hogy mé? mee! Meee méé ne?

-X-BOX 360-
-Megalakult a HOCC HAUL fuvarozó leányválalat! A Los Santos Transit (LST) kamionos (ál-)alcége! Továbbra is lehet felvételizni minden olyan hétvégén amelyiken nincs egyéb rendezvény!
-Megjelent a STAT Magazin e-heti száma!
-Az adminok X-Box 360 LIVE-on nem győzik törölni a tagokat, mivel a 100-as barátlista MÁR RÉG NEM ELEGENDŐ! ELNÉZÉST KÉRÜNK MINDENKITŐL!
- JÖN! I. HOCC WINGS & WHEELS SHOW /A II. HOCC AIR SHOW ÉS II. HOCC TUNING SHOW EGYBEN!)

Logó


-PS 3 RÖVID HíREK-
-Az Új (és régi ) adminoknak (Zolee911, WhiteSharksHc, Gerihun99) köszönhetően a Playstation részlegünk is feltámadt! Lehet csatlakozni bátran! Külön PS3 gomb a főmenüben!
-I. Los Santos-i repülőnap és Légiparádé!
-PS4 Exclusive tartalom a GTA V-höz és az Online-hoz is? Nagyon azt pletykálták E3-on...

HUNHEKKERKE on 2014 július 01 kedd - 00:31:20 | Read/Post Comment: 0
Heti Hírek
Az "I'm not a hipster" frissítést követő hétvégén nem csak a Rockstar Games tartotta meg a hippis hétvégéjét, hanem a HOCC is! A Snapmatic oldalunkon képeket, a Youtube csatornánkon videókat, a facebook oldalunkon (pl. a heti STAT magazinunkban) pedig részleteket is találhattok az eseményről! Az 1.14-es frissítés után sok új cucc és járgány mellett orvosolva lett végre szinte az összes "csalós" glitch is. Természetesen megannyi új BUG is érkezett, de sokkal jobban hiányzott a HEIST szerkesztő ami ugye idén tavaszra volt igérve.

Logó


További rövid hírek:


-X-Box360-on új adminokat köszönthetünk PityiHUN és Aarom Peto személyében! Gratulálunk nekik és Sikeres munkát kívánunk a HOCC-ban! Sajnos lefokozás is történt, UltraRoyce (Az egyik hivatalos operatőrünk) adminunk jelezte lemondását, amit mi ha szomorúan is, de tudomásul vettünk. PS-en KisVezuv13 adminunk lett lefokozva és WhiteShark pedig előléptetve! Adminok jelentkezését és észrevételeket továbbra is a gtahoc@gmail.com e-mail címre várjuk!
-Már most szólunk, hogy AUGUSZTUS-ban (direkt nincs még pontos dátum) "népszámlálás" lesz a klánon belül! Frissül a taglista, tehát kérünk mindenkit, hogy adjon életjelet ha nem akar "kiesni" a csapatból!
-Hamarosan újabb Event-ek várhatóak mindkét platformon! Részletekért kövess minket ONLINE!
-Az X-BOX360 csapat szárnyal ötletekben és a meglévő fantasztikus "alosztályok" (mint pl.: KOJOT-911, SANCHEZ-X, SWAT, Földi-Control személyzet, verseny-sorozatok, pályázatok és STAT magazin) mellett hamarosan érkezik a kamionos banda is! Reméljük a PS csapatnál is hasonló jó hírekre számíthatunk a jövőben!HUNHEKKERKE on 2014 június 23 hétfő - 17:57:58 | Read/Post Comment: 0
Oldal:  1 2 3 4 5 [6] 7 8 9

Közelgő Események

Legújabb látogatók