Csatlakozás

Üdvözlet

Online

Chatbox

 

Facebook
V. HOCC MARATHON (2014)
Logó


HUNHEKKERKE on 2014 december 02 kedd - 01:45:57 | Read/Post Comment: 0
KIEMELT Hír (volt)
Ez a hír 2014 Karácsonyáig kiemelt hír lesz! Friss híreket csak ez alatt találtok!


Minden tagnak KÖTELEZŐ összekapcsolnia a Social Club-os profilját a KONZOLOS illetve PC-és profiljával a Social Club-on! 2015 január 1-től BAN-oljuk azokat akik nem teszik meg!
1. Lépj be a Social Club oldalra
2. Kattints a Beállításokra (A neved melleti kis fogaskerék.(Azon belül: SETTINGS)
3. Kattints a LINKED ACCOUNT fülre
4. Válaszd ki a konzolod és kattints a LINK ACCOUNT-ra, felugrik egy ablak.
5. Lépj Be a konzolos profiloddal.
Miután kész vagy ne felejtsd el láthatóvá tenni számunkra is!!!
Visibility : Friends & Crews
Megértéseteket és segítségeteket köszönjük.


HUNHEKKERKE on 2014 november 30 vasárnap - 18:13:52 | Read/Post Comment: 0
Hírek


Még nagyobb fokozatra kapcsolunk!


Bizony ahogy a Rockstar Games is mi belendülünk az év végére! Kaptunk két új trailer-t is X-BOX One és PS4 megjelenés alkalmából! Ráadásul rendezvény hegyek lesznek mint Rockstar-os és HOCC-os egyaránt! Az X-BOX 360-as csapat is beindult és teljesgőzre kapcsolt! 8 új adminnal gazdagodtunk (van köztük visszatérő és újak is)! A nagy létszám-ellenőrzés és tag karbantartás Január első napjaira illetve a PC miatt februárra fog tolódni december és április helyett. Tehát a kettő közé. Már elkezdtünk készülni az V. Marathon-unkra is ami majd decemberben a két ünnep közt lesz esedékes. Már most rengeteg felajánlónk van, tehát nyereményekkel teli rendezvény várható! Mint tudjátok minden évben próbáljuk megdönteni a folyamatosan több napon át tartó rendezvényünk hosszúságát és résztvételi arányát! Idén sem lesz ez másképp! Ráadásul most már 4 platformon is!
Részletek hamarosan és folyamatosan érkeznek majd!


HUNHEKKERKE on 2014 november 10 hétfő - 15:17:11 | Read/Post Comment: 0
FONTOS Hírek!
Logó


FIGYELEM! EZ MINDEN TAGUNKRA VONATKOZIK!


Amint látjátok (bal felső sarokban) az oldalon is fel van tüntetve, hogy 2015 Január elsejétől mindenkit BAN-olunk a HOC Crew-ból akinek nem lesz összekapcsolva a konzolos vagy pc-és profilja a Social Club-os profiljával! Angol nyelvű videó segítség hozzá ide kattintva található:

Nagyon egyszerű és gyors, tehát ha valakinek gondot okozna akkor sajnos annak eleve az IQ szintje nem éri el a minimumot ahhoz, hogy velünk játszhasson. Pedig a klán IQ szintje általában nem éri el összesítve sem az átlagos szintet sem... Erre a profilos mizériára azért van szükség mert jövőre már 5 platformról is be tudtok lépni a HOC Crew-ba! Ahhoz, hogy lássuk ki melyik platformról játszik ez elengedhetetlen. Ráadásul a nagy létszám miatt az adminisztrációs nyilvántartás is egyszerűbb lesz ezáltal.
Megértéseteket nagyon szépen köszönjük! Most pedig más!

Az X-BOX 360-as csapatnak már 2 szerver sem elegendő hétvégente és hétköznaponként is sokan szoktak játszogatni. Minden elismerésünk az övék! Ellenben a Playstation 3-as csapattal ahol inkább fogynak az emberek és az adminok is. A leendő Playstation 4-es csapatról pedig semmiféle hírünk sincs továbbra sem. Az X-BOX One csapat viszont már jó ideje felkészülten várja a leendő tagokat! A PC-és részlegünkről még korai lenne bármit is írnunk, de továbbra is várjuk a lelkes admin jelölteket minden platformon. Még csak annyit, hogy a szokásos TAGLISTA KARBANTARTÁS és FELÜLVIZSGÁLAT December közepén lesz! Tehát időben szólunk megint, hogy aki nem adott életjelet magáról szeptember eleje és november vége között az inaktivitás miatt sajnos ki lesz rúgva a klánból.
Csakhogy ne ilyen szigorúan fejezzük be a hírt: Ne feledjétek hamarosan HOCC HALLOWEEN!!! De minden részlet csak az utolsó pillanatban fog nyilvánossá válni, hogy jól megijedjetek a részletektől is!

:D


HUNHEKKERKE on 2014 október 19 vasárnap - 18:25:03 | Read/Post Comment: 0
Heti Happy Hírek
Logó


Heti Hírek röviden


Egy kicsit "megkésve bár, de törve nem" itt vannak a legfrissebb híreink! 5 éves lett a HOCC! Természetesen meg is ünnepeltük X-BOX 360-on! Videókat a YOUTUBE csatonánkon találtok képeket pedig a FACEBOOK oldalunkon! Kaptunk a múlt héten egy előre be nem jelentett update-et is! Ez volt a Last Team Standing Update. Sok javulást nem hozott, hisz a kommunikációs gondok és a szerver-hibák is megmaradtak továbbra is. Kaptunk viszont pár cuccot és az update-hez tartozó Event-et is a hétvégére. X-BOX 360-on a KOJOT-911 is megtartotta szülinapi "buliját" és felvételiztek is ketten, sikeresen! Playstation fronton továbbra sincs semmi érdemleges előrelépés és sajnos adminjaink is nagyon inaktívak, az a kevés is ami megmaradt... Nembaj, hisz a következő 5 évnek is optimistán kezdünk neki és reméljük, hogy a One és a PS 4 mellett a PC-és részlegünk is felvirágzik! Nagyon sokan már lecserélték konzoljaikat az újabbakra és ott várják a novemberi GTA V megjelenést, hogy majd ismét Los Santos-ban együtt bandázhassanak! Az oldalon már csak apró munkálatok vannak hátra, de természetesen továbbra is folyamatosan frissül majd minden mint mindig. Várjuk a játékos kedvű tagok jelentkezését és azokat is akiknek van kedvük és idejük adminoskodni is!HUNHEKKERKE on 2014 október 05 vasárnap - 21:35:38 | Read/Post Comment: 0
Heti Hírek (helyett)
Logó


RENDHAGYÓ HíREK


Mivel a HOCC jelenlegi formája teljesen át fog alakulni, ezért muszáj "letisztultan" neki kezdeni a következő "fejezetnek". Ezért most ahelyett, hogy külön hír-csoportokba foglalnánk a különböző platformok híreit, inkább egy összefoglalt egyszerűbb keretbe foglalva kapjátok az okosságot. Platformtól függetlenül ideje tisztába tenni a dolgokat mint az alig pár hetes babákat is szokás...

Sokan azt hiszik, hogy azzal, hogy bekerültek a közösségbe, szerepeltek videókban esetleg még admin rangot is kaptak, máris kihasználhatják az ismertséget és a saját véleményeit ráeröltethetik más tagokra is. Nos, ki kell, hogy ábrándítsunk mindenkit. Jelenleg (a mai nap azaz 2014 szeptember 24) mindösszesen 2 (bizony csak KETTŐ!!!) személy van a CREW-ban aki NEM PÓTOLHATÓ! Nagy a valószínűsége, hogy nem te vagy az, aki épp ezt olvassa és nem csak mint tag, hanem akár admin is a csapaton belül. Ha valaki mégis azt gondolná, hogy "bármit" megtehet, az hamar a BAN-oltak listáján találhatja magát. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mi egy nyílt CREW vagyunk. Ami azt jelenti, hogy bárki könnyen beléphet és könnyen admin is lehet. Viszont ugyanilyen könnyedséggel le is fokozunk vagy ki is rúgunk ha kell bárkit. Ahhoz, hogy garantálni tudjuk a jó közösséget kénytelenek vagyunk kiszűrni a korhatár alatti és a kultúrálatlan személyeket. Természetesen semmit sem muszáj komolyan venni, hisz mindenki szórakozni jön közénk, de abban mindenki biztos lehet, hogy ha a viselkedésével árt a csapatnak akkor igyekezni fogunk minden erőnkel és tudásunkal távol tartani. Természetesen a klán életében is vannak hullámvölgyek. Van, hogy nincs semmi élet, van, hogy egy hét leforgása alatt egy egész platformnyi társaság cserélődik ki. Emberek jönnek mennek, de az 5 éves fenállásunk alatt már bebizonyosodott, hogy a HOCC mindig csak egyre növekszik. Nélküled vagy sem, ez mindig csak rajtad múlik kedves HOCC Híreket olvasó. A kapu nyitva áll és nyitva is marad mindenki számára, azért hogy lehetősége legyen mindenkinek átélni a GTA V Online multiplayer adta élményeket egy nagy és kultúrált magyar netes közösségben. Mindezt igyekszünk platformtól függetlenül biztosítani, de tudjuk, hogy ez nem olyan egyszerű megfelelő adminok nélkül. A Playstation részlegünk például hiába kap teljes szabadkezet és külön szekciót a weboldalon, mégsem képes egy erős és nagy csapattá alakulni. Pedig mindössze csak 1 megbízható és értelmes ember kellene hozzá aki némileg jártas a csapat-építésben. Az X-BOX 360-as csapat (és hamarosan ONE is) például jó példaként szolgál a többi platformon formálódó és alakuló HOCC-nak is. Mi egy csapat vagyunk. Mindegy milyen platformon. De viszont mi abban különbözünk, hogy csak egy (és bátran ki merjük jelenteni, hogy a világ egyik talán legjobb) játékával játszunk.

A HOCC jövője tehát biztos ez nem kérdés. Mára már oda jutottunk, hogy nem csak legyőzzük a legjobb magyar csapatokat, hanem magunk mellé is állítjuk! Olyan élményt biztosítunk amire még nem volt példa a történelemben és ebben semmi túlzás nincs. Ha te is részese akarsz lenni a HOCC történelmének és jövőjének az alakításában, ne fogd vissza magad, csatlakozz! Itt csak a nevetés, a jókedv és a kúlturált közösség megtartása a cél! Ez már elegendő ahhoz, hogy a Hungarian Online Clan/Crew tovább éljen generációról generációra platformtól függetlenül is.


HUNHEKKERKE on 2014 szeptember 24 szerda - 00:39:50 | Read/Post Comment: 0
Next-gen és PC dátum


HUNHEKKERKE on 2014 szeptember 12 péntek - 09:14:15 | Read/Post Comment: 0
BREAKING NEWS
Logó


HUNHEKKERKE on 2014 szeptember 12 péntek - 08:47:01 | Read/Post Comment: 0
Heti Hírek
LogóX-BOX 360

- Egyre több X-BOX 360-as tagunk és adminunk eladta a konzolját és X-BOX ONE-t vett helyette. Többeknek pedig tervben van az 1 éven belüli next-gen konzolra váltás. Mivel nem jelent még meg a GTA V (még megjelenési dátum sincs), ezért átmenetileg inaktívnak tekintjük a csak ONE-al rendelkező tagjainkat illetve adminjainkat. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ha netán több mint 3 hónapot késne a játék megjelenése akkor kirugnánk őket. Fel vagyunk készülve, hogy nem lesz zökkenőmentes az átállás és ennyi platformon képviseltetni magunkat.
- Megjelent a STAT! De ezt már említenünk sem kell, hisz rendszeres olvasóink mindig a legjobb és legtartalmasabb minőségben olvashatják X-BOX 360-as híreinket hétfőnként!
- X-BOX-os frissítést kaptunk a múlt héten, de nem sok mindent javított, csak felesleges Offline fájlokat törölt. Afféle töredezettség-mentesítés történt a hard-drive-on és kinect-es javítás mellett az applikációkat hivatott frissíteni.
- Azt igértük, hogy minden hétvégén lesz rendezvényünk, de sajnos a hirtelen jött változások megnehezítették eme törekvésünket. Továbbra is igyekszünk minden hétvégén K-911-es gyakorlatokkal és HEKI féle PLAYLIST-ekkel színesíteni a szombat és vasárnap estéket.PS 3 Hírek


- Az iskolakezdés, az admin-hiány, a kommunikáció-hiány és a hacker támadás miatt szinte ismét kihaltak a HOCC-os szervereink. Mindemellett a PS 3-as tagjaink közül is sorra váltanak Ps 4-re is, ezért továbbra sem történt semmi érdemleges vagy előrelépés a múlt héten.
- Továbbra is adminokat keresünk PS3-ra és Ps4-re is! Jelentkezni és általános, friss információkat is a PS3 gombra kattintva találtok a Facebook csoportunkban.X-BOX One Hírek


- Igaz mint fentebb is említettük nincs még GTA V megjelenési dátum sem, de már ONE-on várják az egyes régi BOX-os adminjaink és tagjaink a jelentkezőket!


PS 4 Hírek


- Egyenlőre csak pletykaként kezeljük, de szinte már biztos, hogy a PS Store-ból majd olcsóbban lehet letölteni a GTA V-öt mint a dobozos bolti ár.
- Nagyon valószínű, hogy a Youtube BAN-olni fogja a szexuális tartalmú gameplay videókat, ezért hiába konvertáljuk át az olyan tartalmú twitch videóinkat... Új rádióadók is lesznek és új zenék is, de a "copyright" probléma továbbra is fent fog állni minden platformon. Köszönjük YouTube (google)


PC-és Hírek


- Adminok jelentkezését várjuk a gtahoc@gmail.com e-mail címre! A régi GTA IV-es csapatunkból is visszvárunk mindenkit! Ne felejtsétek el! A HOCC mindig változik és ez a HOCC már nem az a HOCC! Évről évre és hónapról hónapra megújulunk és átalakulunk. Nagyobbak, jobbak és erősebbek leszünk! A PC gyakorlatilag korlátlan lehetőségeket fog adni! Tartozzatok közénk és PC-én is legyünk mi a LEGNAGYOBB MAGYAR GTA KLÁN! Csak rajtatok múlik!

HUNHEKKERKE on 2014 szeptember 08 hétfő - 23:51:35 | Read/Post Comment: 0
Heti Hírek
A HOCC jelenleg átalakulás alatt áll! Mint mindig persze, csak most még látványosabban, mert elkezdődtek az előkészületek a további platformok bevezetésére is. A tag-felvétel is ránc-felvarráson esik át és a weboldal is. A fellépő bármiféle kellemetlenségekért előre is
ELNÉZÉST KÉRÜNK MINDENKITŐL!
Megértéseteket köszönjük!


LogóX-BOX 360


- LaMuerte adminná előléptetve! Gratulálunk! KecskeFecske a következő?
- II. HOCC Wings & Wheels Show Recap videók a YOUTUBE CSATORNÁNKON! Sajnos a hétvégén rengeteg technikai és műszaki problémával kellett szembenéznünk! Sok helyen nincs, hang vagy nagyon rossz és a sok "ledobálás" miatt hiányoznak a videók végei is. A kellemtlenségért ELNÉZÉST KÉRÜNK! Még a Rockstar és a Microsoft nevében is!
- ISMÉT MEGJELENT A STAT MAGAZIN! VÉGE A NYÁRISZÜNETNEK! MOSTANTÓL MINDEN HÉTFŐN ÚJRA OLVASHATJUK! Köszönjük DeviousPanic-nak!
- Rengeteg új tagunk lett a szünet alatt is! Őket külön is ÜDVÖZÜLJÜK! Jó játékot velünk!
- Ha a technika ördöge is úgy akarja akkor mostantól rendszeresen lesznek rendezvények MINDEN HÉTVÉGÉN! Twitch LiveStream és videózás is lesz természetesen.
- DeviFull néven DeviousPanic és társai megnyitották a kölcsönzőjüket! Tehát ha nincs pénzed az új és drága cuccokra, járművekre de szeretnéd kipróbálni mostantól nekik köszönhetően megteheted! Olcsó és gliccs mentes!
- Továbbra is gondok vannak a Rockstar Games szerverekkel is! Sajnos az X-BOX Live szolgáltatásával is. Reméljük mindkettőt hamarosan orvosolják.PS 3 Hírek


- Az elmúlt időszakban hacker támadás érte a Sony szervereit. Ennek megfelelően a repülős update és a hozzá kapcsolodó rendezvény is elmaradt (legalábbis sokaknál). Azóta a szerverek helyreálltak, de akadnak még gondok bőven.
- Továbbra is adminokat keresünk PS3-ra és Ps4-re is! Jelentkezni és általános, friss információkat is a PS3 gombra kattintva találtok a Facebook csoportunkban.X-BOX One Hírek


- Hempergoe és Hunhekkerke mellé BestShoot is csatlakozik! Már 3 admin biztosan várni fogja az új tagokat az új konzolokon!
- Felröppent a hír, hogy késni fog a GTA V megjelenése PC-re és next-gen konzolokra. Természetesen még megjelenési dátum sincs, amihez képest késnie kellett volna, tehát a hír nem igaz! Továbbra is ősszel vagy az év vége felé érkezik a GTA V! PC megjelenést viszont tényleg elképzelhető, hogy halasztani kell. De ezt meg már csak mi pletykáljuk!PS 4 Hírek


- Pityi Playstation 4-es lett! Reméljük ott is a HOCC-ot fogja erősíteni! Keressétek bátran!
- PS 4-re megbízható adminokat keresünk! Jelentkezni a gtahoc@gmail.com címen! Régi illetve jelenlegi PS3-as adminok is jelentkezhetnek! Egyébként is több platformon is lehetsz admin! Egyik nem zárja ki a másikat!Kezdődik a suli, jön a hideg, jön a karácsony, támad a next-gen is (ami már present-gen), jön a HOCC MARATHON is, úgyhogy jön a KOCKULÁSI IDŐSZAK ISMÉT! Lost Santos-ban mindig jó!
:)


HUNHEKKERKE on 2014 szeptember 01 hétfő - 15:40:20 | Read/Post Comment: 0
Oldal:  1 2 3 4 5 [6] 7 8 9

Közelgő Események

Legújabb látogatók

Linkek

Hivatalos oldalak