Csatlakozás

Üdvözlet

Online

Chatbox

 

Facebook
Heti Happy Hírek
Logó


Heti Hírek röviden


Egy kicsit "megkésve bár, de törve nem" itt vannak a legfrissebb híreink! 5 éves lett a HOCC! Természetesen meg is ünnepeltük X-BOX 360-on! Videókat a YOUTUBE csatonánkon találtok képeket pedig a FACEBOOK oldalunkon! Kaptunk a múlt héten egy előre be nem jelentett update-et is! Ez volt a Last Team Standing Update. Sok javulást nem hozott, hisz a kommunikációs gondok és a szerver-hibák is megmaradtak továbbra is. Kaptunk viszont pár cuccot és az update-hez tartozó Event-et is a hétvégére. X-BOX 360-on a KOJOT-911 is megtartotta szülinapi "buliját" és felvételiztek is ketten, sikeresen! Playstation fronton továbbra sincs semmi érdemleges előrelépés és sajnos adminjaink is nagyon inaktívak, az a kevés is ami megmaradt... Nembaj, hisz a következő 5 évnek is optimistán kezdünk neki és reméljük, hogy a One és a PS 4 mellett a PC-és részlegünk is felvirágzik! Nagyon sokan már lecserélték konzoljaikat az újabbakra és ott várják a novemberi GTA V megjelenést, hogy majd ismét Los Santos-ban együtt bandázhassanak! Az oldalon már csak apró munkálatok vannak hátra, de természetesen továbbra is folyamatosan frissül majd minden mint mindig. Várjuk a játékos kedvű tagok jelentkezését és azokat is akiknek van kedvük és idejük adminoskodni is!HUNHEKKERKE on 2014 október 05 vasárnap - 21:35:38 | Read/Post Comment: 0
Heti Hírek (helyett)
Logó


RENDHAGYÓ HíREK


Mivel a HOCC jelenlegi formája teljesen át fog alakulni, ezért muszáj "letisztultan" neki kezdeni a következő "fejezetnek". Ezért most ahelyett, hogy külön hír-csoportokba foglalnánk a különböző platformok híreit, inkább egy összefoglalt egyszerűbb keretbe foglalva kapjátok az okosságot. Platformtól függetlenül ideje tisztába tenni a dolgokat mint az alig pár hetes babákat is szokás...

Sokan azt hiszik, hogy azzal, hogy bekerültek a közösségbe, szerepeltek videókban esetleg még admin rangot is kaptak, máris kihasználhatják az ismertséget és a saját véleményeit ráeröltethetik más tagokra is. Nos, ki kell, hogy ábrándítsunk mindenkit. Jelenleg (a mai nap azaz 2014 szeptember 24) mindösszesen 2 (bizony csak KETTŐ!!!) személy van a CREW-ban aki NEM PÓTOLHATÓ! Nagy a valószínűsége, hogy nem te vagy az, aki épp ezt olvassa és nem csak mint tag, hanem akár admin is a csapaton belül. Ha valaki mégis azt gondolná, hogy "bármit" megtehet, az hamar a BAN-oltak listáján találhatja magát. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mi egy nyílt CREW vagyunk. Ami azt jelenti, hogy bárki könnyen beléphet és könnyen admin is lehet. Viszont ugyanilyen könnyedséggel le is fokozunk vagy ki is rúgunk ha kell bárkit. Ahhoz, hogy garantálni tudjuk a jó közösséget kénytelenek vagyunk kiszűrni a korhatár alatti és a kultúrálatlan személyeket. Természetesen semmit sem muszáj komolyan venni, hisz mindenki szórakozni jön közénk, de abban mindenki biztos lehet, hogy ha a viselkedésével árt a csapatnak akkor igyekezni fogunk minden erőnkel és tudásunkal távol tartani. Természetesen a klán életében is vannak hullámvölgyek. Van, hogy nincs semmi élet, van, hogy egy hét leforgása alatt egy egész platformnyi társaság cserélődik ki. Emberek jönnek mennek, de az 5 éves fenállásunk alatt már bebizonyosodott, hogy a HOCC mindig csak egyre növekszik. Nélküled vagy sem, ez mindig csak rajtad múlik kedves HOCC Híreket olvasó. A kapu nyitva áll és nyitva is marad mindenki számára, azért hogy lehetősége legyen mindenkinek átélni a GTA V Online multiplayer adta élményeket egy nagy és kultúrált magyar netes közösségben. Mindezt igyekszünk platformtól függetlenül biztosítani, de tudjuk, hogy ez nem olyan egyszerű megfelelő adminok nélkül. A Playstation részlegünk például hiába kap teljes szabadkezet és külön szekciót a weboldalon, mégsem képes egy erős és nagy csapattá alakulni. Pedig mindössze csak 1 megbízható és értelmes ember kellene hozzá aki némileg jártas a csapat-építésben. Az X-BOX 360-as csapat (és hamarosan ONE is) például jó példaként szolgál a többi platformon formálódó és alakuló HOCC-nak is. Mi egy csapat vagyunk. Mindegy milyen platformon. De viszont mi abban különbözünk, hogy csak egy (és bátran ki merjük jelenteni, hogy a világ egyik talán legjobb) játékával játszunk.

A HOCC jövője tehát biztos ez nem kérdés. Mára már oda jutottunk, hogy nem csak legyőzzük a legjobb magyar csapatokat, hanem magunk mellé is állítjuk! Olyan élményt biztosítunk amire még nem volt példa a történelemben és ebben semmi túlzás nincs. Ha te is részese akarsz lenni a HOCC történelmének és jövőjének az alakításában, ne fogd vissza magad, csatlakozz! Itt csak a nevetés, a jókedv és a kúlturált közösség megtartása a cél! Ez már elegendő ahhoz, hogy a Hungarian Online Clan/Crew tovább éljen generációról generációra platformtól függetlenül is.


HUNHEKKERKE on 2014 szeptember 24 szerda - 00:39:50 | Read/Post Comment: 0
Next-gen és PC dátum


HUNHEKKERKE on 2014 szeptember 12 péntek - 09:14:15 | Read/Post Comment: 0
BREAKING NEWS
Logó


HUNHEKKERKE on 2014 szeptember 12 péntek - 08:47:01 | Read/Post Comment: 0
Heti Hírek
LogóX-BOX 360

- Egyre több X-BOX 360-as tagunk és adminunk eladta a konzolját és X-BOX ONE-t vett helyette. Többeknek pedig tervben van az 1 éven belüli next-gen konzolra váltás. Mivel nem jelent még meg a GTA V (még megjelenési dátum sincs), ezért átmenetileg inaktívnak tekintjük a csak ONE-al rendelkező tagjainkat illetve adminjainkat. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ha netán több mint 3 hónapot késne a játék megjelenése akkor kirugnánk őket. Fel vagyunk készülve, hogy nem lesz zökkenőmentes az átállás és ennyi platformon képviseltetni magunkat.
- Megjelent a STAT! De ezt már említenünk sem kell, hisz rendszeres olvasóink mindig a legjobb és legtartalmasabb minőségben olvashatják X-BOX 360-as híreinket hétfőnként!
- X-BOX-os frissítést kaptunk a múlt héten, de nem sok mindent javított, csak felesleges Offline fájlokat törölt. Afféle töredezettség-mentesítés történt a hard-drive-on és kinect-es javítás mellett az applikációkat hivatott frissíteni.
- Azt igértük, hogy minden hétvégén lesz rendezvényünk, de sajnos a hirtelen jött változások megnehezítették eme törekvésünket. Továbbra is igyekszünk minden hétvégén K-911-es gyakorlatokkal és HEKI féle PLAYLIST-ekkel színesíteni a szombat és vasárnap estéket.PS 3 Hírek


- Az iskolakezdés, az admin-hiány, a kommunikáció-hiány és a hacker támadás miatt szinte ismét kihaltak a HOCC-os szervereink. Mindemellett a PS 3-as tagjaink közül is sorra váltanak Ps 4-re is, ezért továbbra sem történt semmi érdemleges vagy előrelépés a múlt héten.
- Továbbra is adminokat keresünk PS3-ra és Ps4-re is! Jelentkezni és általános, friss információkat is a PS3 gombra kattintva találtok a Facebook csoportunkban.X-BOX One Hírek


- Igaz mint fentebb is említettük nincs még GTA V megjelenési dátum sem, de már ONE-on várják az egyes régi BOX-os adminjaink és tagjaink a jelentkezőket!


PS 4 Hírek


- Egyenlőre csak pletykaként kezeljük, de szinte már biztos, hogy a PS Store-ból majd olcsóbban lehet letölteni a GTA V-öt mint a dobozos bolti ár.
- Nagyon valószínű, hogy a Youtube BAN-olni fogja a szexuális tartalmú gameplay videókat, ezért hiába konvertáljuk át az olyan tartalmú twitch videóinkat... Új rádióadók is lesznek és új zenék is, de a "copyright" probléma továbbra is fent fog állni minden platformon. Köszönjük YouTube (google)


PC-és Hírek


- Adminok jelentkezését várjuk a gtahoc@gmail.com e-mail címre! A régi GTA IV-es csapatunkból is visszvárunk mindenkit! Ne felejtsétek el! A HOCC mindig változik és ez a HOCC már nem az a HOCC! Évről évre és hónapról hónapra megújulunk és átalakulunk. Nagyobbak, jobbak és erősebbek leszünk! A PC gyakorlatilag korlátlan lehetőségeket fog adni! Tartozzatok közénk és PC-én is legyünk mi a LEGNAGYOBB MAGYAR GTA KLÁN! Csak rajtatok múlik!

HUNHEKKERKE on 2014 szeptember 08 hétfő - 23:51:35 | Read/Post Comment: 0
Heti Hírek
A HOCC jelenleg átalakulás alatt áll! Mint mindig persze, csak most még látványosabban, mert elkezdődtek az előkészületek a további platformok bevezetésére is. A tag-felvétel is ránc-felvarráson esik át és a weboldal is. A fellépő bármiféle kellemetlenségekért előre is
ELNÉZÉST KÉRÜNK MINDENKITŐL!
Megértéseteket köszönjük!


LogóX-BOX 360


- LaMuerte adminná előléptetve! Gratulálunk! KecskeFecske a következő?
- II. HOCC Wings & Wheels Show Recap videók a YOUTUBE CSATORNÁNKON! Sajnos a hétvégén rengeteg technikai és műszaki problémával kellett szembenéznünk! Sok helyen nincs, hang vagy nagyon rossz és a sok "ledobálás" miatt hiányoznak a videók végei is. A kellemtlenségért ELNÉZÉST KÉRÜNK! Még a Rockstar és a Microsoft nevében is!
- ISMÉT MEGJELENT A STAT MAGAZIN! VÉGE A NYÁRISZÜNETNEK! MOSTANTÓL MINDEN HÉTFŐN ÚJRA OLVASHATJUK! Köszönjük DeviousPanic-nak!
- Rengeteg új tagunk lett a szünet alatt is! Őket külön is ÜDVÖZÜLJÜK! Jó játékot velünk!
- Ha a technika ördöge is úgy akarja akkor mostantól rendszeresen lesznek rendezvények MINDEN HÉTVÉGÉN! Twitch LiveStream és videózás is lesz természetesen.
- DeviFull néven DeviousPanic és társai megnyitották a kölcsönzőjüket! Tehát ha nincs pénzed az új és drága cuccokra, járművekre de szeretnéd kipróbálni mostantól nekik köszönhetően megteheted! Olcsó és gliccs mentes!
- Továbbra is gondok vannak a Rockstar Games szerverekkel is! Sajnos az X-BOX Live szolgáltatásával is. Reméljük mindkettőt hamarosan orvosolják.PS 3 Hírek


- Az elmúlt időszakban hacker támadás érte a Sony szervereit. Ennek megfelelően a repülős update és a hozzá kapcsolodó rendezvény is elmaradt (legalábbis sokaknál). Azóta a szerverek helyreálltak, de akadnak még gondok bőven.
- Továbbra is adminokat keresünk PS3-ra és Ps4-re is! Jelentkezni és általános, friss információkat is a PS3 gombra kattintva találtok a Facebook csoportunkban.X-BOX One Hírek


- Hempergoe és Hunhekkerke mellé BestShoot is csatlakozik! Már 3 admin biztosan várni fogja az új tagokat az új konzolokon!
- Felröppent a hír, hogy késni fog a GTA V megjelenése PC-re és next-gen konzolokra. Természetesen még megjelenési dátum sincs, amihez képest késnie kellett volna, tehát a hír nem igaz! Továbbra is ősszel vagy az év vége felé érkezik a GTA V! PC megjelenést viszont tényleg elképzelhető, hogy halasztani kell. De ezt meg már csak mi pletykáljuk!PS 4 Hírek


- Pityi Playstation 4-es lett! Reméljük ott is a HOCC-ot fogja erősíteni! Keressétek bátran!
- PS 4-re megbízható adminokat keresünk! Jelentkezni a gtahoc@gmail.com címen! Régi illetve jelenlegi PS3-as adminok is jelentkezhetnek! Egyébként is több platformon is lehetsz admin! Egyik nem zárja ki a másikat!Kezdődik a suli, jön a hideg, jön a karácsony, támad a next-gen is (ami már present-gen), jön a HOCC MARATHON is, úgyhogy jön a KOCKULÁSI IDŐSZAK ISMÉT! Lost Santos-ban mindig jó!
:)


HUNHEKKERKE on 2014 szeptember 01 hétfő - 15:40:20 | Read/Post Comment: 0
The HOCC is blooming!
-LEZÁRULT A NEGYEDÉVES TAGLISTA KARBANTARTÁS! Akik a "száraz tények"-re kiváncsiak, azok kattintsanak egyből a [Read the rest ...] gombra. Akik a jövőnkre kíváncsiak csak, de tényleg csakis azok olvassanak tovább!

"A HOC reinkarnálódása. Avagy megint valami kib@$ßottul jó dolog történik!"
Emlékeztek erre a mondatra? Igen! Juhé! Nem? Ejnye. (Segítek! ezzel a mondattal született meg ez az oldal és ez a HOCC (igen immáron két C-vel)anno!)

Most is valami hasonlóan "kurvajó" dolog veszi hamarosan kezdetét! Ugyanis arról van szó, hogy a HOCC mostanra "kinőtte" magát a jelenlegi "TAGLISTA" nyilvántartó-rendszeréből! Ami pedig azt jelenti, hogy hamarosan a nyílt Crew-unk is eléri az 1000 fős limitet. Természetesen a NEGYEDÉVES FELÜLVIZSGÁLATOK és KARBANTARTÁSOK továbbra is meglesznek tartva (igaz az is másképp), de azon kívűl minden más meg fog változni! Teljes "vérfrissítést" fog kapni a tagok nyilvántartása! Ezért már most hozzá kell szoknotok, hogy csak adminokat fogunk az oldalon nyilvántartani. Minden tagot a Rockstar Games Social Club oldalunkon találtok majd a HOC Crew-ban. Az új platformok (PS4 és X-ONE) miatt is szükség volt erre. A HOC Crew továbbra is nyílt crew marad, de a jelentkezési és etikett szabályzatunkat is frissíteni fogjuk! Teljesen átalakul a Tagok Menü is! Ezentúl csak adminokat találtok majd benne, ne lepődjetek meg! Ez is csak azt jelenti, hogy mostantól elegendő lesz csak a Social Club nevetek megadni (viszont az KÖTELEZŐ!). Akik pedig ezentúl a HOCC színeiben szeretnének játszani rendezvényeinken (többnyire teli szerverekről beszélünk!!!), akkor csak csatlakoznia kell egy HOCC-os adminra HOCC-os színekben és ennyi! Mikrofon (Head-Set) is kötelező lesz! Ugyanis mostantól bevezetjük az élő-adásokat is! MINDEN LÉTEZŐ PLATFORMON HÓDíT A HOCC! Na, hogy tetszik a jővő? Gyertek, csatlakozzatok, legyetek ADMINOK és kóstoljatok bele a GTA ONLINE igazi "erejébe"! Szerezzetek új barátokat, vagy akár alapítsatok SAJÁT KLÁNT vagy CREW-t is belőlünk! (csak azt ne felejtsétek soha, hogy honnan is kezdtétek!)
[ Read the rest ... ]


HUNHEKKERKE on 2014 augusztus 28 csütörtök - 01:26:56 | Read/Post Comment: 0
Maintenance Period End
Augusztus 27-én Taglista Felülvizsgálatának vége!
Augusztus 30-án pedig VISSZATÉRÜNK!
Hamarosan friss hírek és sok újdonságok!
+ FLIGHT SCHOOL UPDATE!HUNHEKKERKE on 2014 augusztus 18 hétfő - 14:21:37 | Read/Post Comment: 0
Maintenance Period
Nyáriszünet!

Logó


Nem, sajnos ez nem egy rendezvényünk elnevezése, hanem valóban most egy kis "pihenés" következik a HOCC adminoknak! Ami annyit jelent, hogy virtuálisan most kevesebbet leszünk aktívak. Augusztus végén (27) lesz egy nagy "népszámlálás" a tagok közt. Aki nem jelez addig valami úton-módon és az elmúlt 3 hónapban inaktív volt, sajnos törlésre kerül. Mindenkinek módjában áll 1x visszatérni közénk. Minimum 3 admin jóváhagyása után. Csakis egyszer. Természetesen az "újoncokra" ez nem vonatkozik és azok akik már jeleztek, vagy jeleznek addig az időpontig szintén megnyugodhatnak.
Most "szomorkásabb" hétvége volt, de néha ilyen is kell. Sportnap Recap és fontosabb hírek röviden:


X-BOX 360 Hírek


- temesvari91ME és ZonalTen750 kilépett, hiányozni fognak. UltraRoyce adminunk viszont meglepetés szerűen visszatért közénk a hétvégén.
- Az első HOCC Sportnap félbeszakadt, káoszba fulladt. Sebaj, optimisták vagyunk és majd megismételjük!
- A hétvégén több rendezvény és megbeszélés is elmaradt vagy meghiúsult. Részletek a STAT magazinban.
- Elindult a TWITCH csatornánk. Vagyis majdnem. Az élő közvetítés sajnos nem működött a Sportnapon. Azóta természetesen orvosolva lett a probléma.
- Valószínűleg GhostMaster karakterét BAN-olták! Kénytelen volt újat kezdeni, ezért továbbra is Óva intünk mindenkit a "glitch"-eléstől!


X-BOX ONE Hírek


- Hempergoe tagunk már X-BOX ONE-al felvértezve várja a GTA V megjelenését! Egyre többen jelzik, hogy next-genen is benéznek Los Santos-ba!


PS 3 Hírek


- nagygoreeHUN kilépett. Sajnos meg kellett válnia szerett konzolától.
- Továbbra is sok a panasz a PS szerverekre.
- Zolee911, Gerihun99 és WhiteSharksHc továbbra is kiemelkedően jól teljesít mint admin! Náluk lehet jelentkezni is! Rájuk lehet csatlakozni és hallgatni is!


PS 4 Hírek


- -----

Szeptemberig mindenkinek kellemes nyarat és nyaralásokat Kívánunk! Természetesen a nyári szünetben is lesz élet, móka és kacagás (meg qrvaanyázás)! Figyeljétek és kövessétek a weboldalunkat is és a Facebook oldalainkat is!


HOCC (CL) Admin Team 2014HUNHEKKERKE on 2014 július 21 hétfő - 15:53:13 | Read/Post Comment: 0
Heti Hírek (röviden)

Megkaptuk az Independence Day frissítést és természetesen a hozzátartozó "event"-et is csupa-csupa jó dolgokkal! Mint mindig. Jah, még valami fontos! AUGUSZTUSBAN Tagok Karbantartása lesz! Aki el van tünve az könnyen lekerülhet a névsorról! Mi mindig szólunk időben!
(Szép lassan 5 Platformon is jelen leszünk és szép lassan, de 5 felé lesz szedve az oldal is.)


LogóX-BOX 360 Hírek

- Vasárnap lezajlott az I. HOCC WINGS & WHEELS rendezvényünk is! Az év végi Marathon partinkon sem voltak még soha ennyien mint most, ezen a rendezvényen! Ezúton is köszönjük mindenkinek a részvételt és utólag is elnézést kérünk azoktól, akiknek már nem jutott hely! A jövőben erre is lesz megoldás!
- A Hétvégi eseményekről részletesen is olvashattok a legfrissebb STAT Magazin-ban!
- tothbence54 a HOCC hivatalos fotósa admin (CL) lett! Gratulálunk neki!
- Feloszlik a SANCHEZ-X? Átmenetileg Arnykaa motorosbandája szünetre kényszerül!
- Jön a DRIFT csapat Ghostmaster HUN jóvoltából (HOCC DRIFT CHAMPIONS) és folytatódik Pityi nagyszerű verseny-sorozata is!
- BestShoot és a SWAT csapat továbbra is KIVÁLÓan teljesítenek! Titkos Szolgálat is alakult! Gratulálunk Nekik is!
- Titkos Terrorista csoport alakul a HOCC SWAT ellen? Nincsenek részletek!
- Még több szemszögből láthatjuk majd a rendezvényeinket, ugyanis többen is jelezték, hogy beszereznek video-capture eszközöket X-Box-hoz! Trial már be is szerzett egyet!PS 3 Hírek

- HIVATALOS! Megalakult a HOCC L.S.A.T (Los Santos Agent Team)különleges hadosztály!
- Minden friss info (továbbra is) a PS 3-as Facebook csoportunkban találhatóak!X-BOX ONE Hírek

-Bizony, bizony! Lassan jönnek a Next-gen hírek is! Pár hónap és érkezem (A GTA V-el együtt) majd ONE- is! Ki tart velem? (-HUNHEKKERKE-)


PS 4 Hírek

-HUNHEKKERKE on 2014 július 08 kedd - 01:16:56 | Read/Post Comment: 0
Oldal:  1 2 3 4 5 [6]