Csatlakozás

Üdvözlet

Online

Chatbox

 

Facebook
Végre MEGÉRKEZETT!


HUNHEKKERKE on 2015 március 10 kedd - 00:50:46 | Read/Post Comment: 0
Friss Hírek
LogóFriss híreket hoztunk így március előtt közvetlen! Közvetlenül nektek!

- Végre a Rockstar Games közölte mikor kapjuk meg a HEIST DLC-ét! Ha hihetünk nekik (ami ebben az iparágban igen nehéz), akkor MÁRCIUS 10-ÉN JÖN A HEIST! Végülis másfél év csúszás belefért...

- A Rockstar Games ezzel a jó hírrel együtt, közölt egy újabb rossz hírt is a PC-és tábornak címezve. Nehogymár jólérezzük magunkat, ugye! A PC-és megjelenés Januárról Márciusra és most Márciusról ÁPRILISra tolódott.

- Ha már rosszhírek akkor sajnos a PS3-as részlegünk most ismét erősen inaktívvá vált.Reméljük ez is csak átmeneti, mint ahogy eddig is voltak ilyen időszakok az elmúlt években.

- Viszont most akkor jöjjenek a HOCC-os hírek vidámabbik részei: A PS4 részlegünk hála Gaeb adminunknak köszönhetően szépen rendben növekszik! Sőt! Igyekszik lépést tartani az X-Box-os táborral és próbálja az EVENT-eket is leszervezni PS4-re! Hálásak vagyunk érte és reméljük lesz hasonló kollegája aki segít neki, mert egyedül nem könnyű egy nyílt klánt igazgatni. Kitartást és jó adminokat kívánunk neki!

- Gaeb-nak köszönhetően most hétvégén 3 platformon is RENDEZVÉNY-SOROZAT lesz! X-BOX ONE és 360 mellett most PS4-en is meg lesz tartva a LOS SANTOS STORIES EVENT!
LS Stories HOCC Event (X-BOX One, X-BOX 360, PS4)
-Beach Party (Péntek)
-Car & Bike Party (Szombat)
-Vice City Alvilága (vasárnap)


- X-BOX 360-asoknak még egy extra jó hír is jár így a hírek végére! Bizony a KOJOT-911 márciusban ismét megkezdi repülős-gyakorlatát és újra megnyitja a repülni vágyó pilóták előtt a FELVÉTELI VIZSGÁT! 5 valós percig tartó légi bemutató keretén belül, bárkinek lehetősége adódik a HOCC-ból bekerülni a KOJOT-911 elit pilótái közé! Márciusban tehát ismét Aaron Peto légügyi Irányító és DeviousPanic854 vezérezredes visszatér!
(-és persze én is!-HEKI)


-Visszakerült a weboldalunk főmenüjébe a CREW WAR szekció is! Ugyanis sokaknak nem tiszta, hogy a HOCC mikor és kik ellen áll ki hivatalosan és nem hivatalosan.


Köszönjük, hogy híreinket végig olvastátok. Friss, hivatalos hírekért látogassatok továbbra is ide! Ha bárki pénzt kér a csatlakozáshoz a nevünkben, vigyázat nem mi vagyunk! Hozzánk továbbra is INGYENES belépni!


HUNHEKKERKE on 2015 február 24 kedd - 00:53:36 | Read/Post Comment: 0
Nokedlis Hírek
Logó


FONTOS KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK!


avagy MI VAN AKKOR HA ENGEM VAGY EGY BARÁTOMAT BAN-OLTAK A KLÁNBÓL?Nos, ideje tiszta whiskey-t önteni a pohárba! Először is mi vagy ki számít "nokedlinak" , "agynémának" , "külföldinek" stb...?
Nagyon egyszerű: Ha a szabályzatunkat valaki sorozatosan megszegi autómatikusan az előbb említett kategóriákba kerül. Ez alól természetesen egyetlen admin sem kivétel! Viszont ha adminokkal "cicózik" egy tag, akkor méghamarabb kint találhatja magát a csapatból.

MIÉRT BAN-oltak?

A jelmondatunk az, hogy hozzánk MINDENKI KÖNNYEN BEKERÜLHET, DE KI IS! Nem szivesen BAN-olunk (tiltunk)ki senkit sem. Viszont mi nem KICK-elgetünk (rúgunk ki) senkit, egyből BAN-olunk, hogy ne tudjon "vissza-szivárogni" közénk a jövőben sem. Van olyan, hogy valakit BAN-olunk, de a HOCC-os barátain keresztül vissza tud jönni az illető a HOCC-os szerverre. Ilyenkor sajnos azt az illetőt akin keresztül (mint egy kaput használva) nem HOCC-os szinekben belép egy HOCC-os szerverre, szintén BAN-oljuk. Ha te magad még HOCC-os vagy de egy vagy több barátod már BAN-olva lett a HOCC-ból, akkor téged is könnyen BAN-olhatunk mint "kiskaput". Erre is tessék figyelni. A HOCC-os szerverek csakis kizárólag a HOCC-os tagoknak van fentartva!

BAN után vissza lehet még kerülni a klánba?


Nem.

HOGYAN JELENTHETEK FEL BÁRKIT ÉS HONNAN TUDOM HOGY ENGEM JELENTETTEK-E?

Ha egy HOCC-os taggal vagy adminnal bajod van, feljelentheted. Egy rövid indoklással a gtahoc@gmail.com e-mail címre kell írni az illetőt a gamertag nevén nevezve. Ezt mi adminisztráljuk és szükség esetén azonnal ki is vizsgáljuk. 1 tag vagy admin több tagot és admint is feljelenthet akár egyszerre is. Viszont ha az admin(ok) jelent(enek) egy tagot az szinte mindig BAN-al jár a tagra nézve. Ha egy tagra vagy adminra többen is panaszkodnak (kivizsgálás után) szintén BAN jár. Nem minden esetben figyelmeztetünk előre senkit sem. Ha van kivizsgálás akkor esetleg abban az időszakban jelezhetünk az illetőnek, hogy valószínűleg BAN-olni fogjuk.


Végézetül pedig még annyit, hogy a kivételek mindig erősítik a szabályokat! Persze nem kell azért trollkodni, hisz a szabály nem ismerése és/vagy nem betartása akár könnyen végleges kitiltást is eredményezhet.

Más:
Nagyon közel a PC MEGJELENÉS! Ahogy azt igértük, idén rengeteg rendezvényt fogunk megtartani, ami már az elmúlt két hónapban be is bizonyosodott! Nagyon közel van már a HEIST megjelenése is és Márciusban pedig végre a PC-ések is beléphetnek Los Santos-ba.
Playstation-ös szekciónk is éledezik (sajnos már 5 éve ezt teszi) és új adminok várják a játszani vágyókat! X-BOX-os részlegünkkel továbbra is minden rendben, mint a HOCC szive és motorja rendületlenül tör előre, teli szerverek és rendezvény hegyek kiséretében. Márciusban a szokásos FELÜLVIZSGÁLAT is lesz, szóltunk megint jó-előre, biztos ami biztos. Átlagosan tavaly egész évben napi 2 új jelentkező volt. Jelentjük ez idén sem változott. Még azt sem említettük, hogy Januárban megtartottuk a HOCC eddigi legnagyobb átvizsgálását és több mint 600 embert KICK-eltünk figyelmeztetésképp. Reméljük minden lényeges információt belesűrítettünk ebbe a hírbe. Az élet megy tovább, játékra fel!
HUNHEKKERKE on 2015 február 14 szombat - 10:45:10 | Read/Post Comment: 0
Rockstar Hírek
Logó


Tél és Nyár. Azaz elkezdődött 2015. Azt már jó ideje érzékeljük, hogy lassan csak két évszak létezik, de, hogy ez már 2 naponta? Na jó, vágjunk hát bele. Az évbe is, és az év eleji Rockstar Games hírei-be is.
Hát, hogy is mondjam. Semmi jót nem hozott az év eleje a GTA V rajongóinak (azaz nekünk). Most tekintsünk el a szokásos, bug-os, ledobálós, meg a "game chat-ben egymást össze-vissza halló/nem halló" féle szerverektől. Már az ünnepek alatt is eleget szoptunk a hacker-ek miatt, most pedig még egy kijózanító pofont is kaptunk a Rockstar-tól(kb. mint Bendegúz). Késik a PC verzió! Március 24-re tolták el a megjelenést. Abba már bele sem merünk gondolni, hogy vajon mikor kapjuk meg az év elejére igért HEIST-eket... -.- Kaptunk egy trailer-t és végre kibüffentette magából (pár nagyfelbontású, nem mellesleg gyönyörűszép képekkel együtt)a Rockstar Games a PC-és gépigényeket is. Nem lepődtünk meg, nem kell erőmű hozzá,de így sem lesz olcsó "mulatság" annak aki pl. ezmiatt be akar ruházni egy pc-re. Ráadásul a minimum előírt gépigény mindig élvezhetetlen minőséget jelent. Az optimális jelenti a "minimálisat", tehát az "optimális"-nál is jobb ajánlott... Egy szó mint száz, nem örülünk most túlzottan.
Ennek ellenére én azt mondom, hogy csináljanak inkább gyorsan egy GTA Vice City-t amit már VR szemüvegben lehessen majd tolni... Próbáljunk meg optimisták maradni és örüljünk annak, hogy a klánunk (még a szeszélyes időjárás ellenére is) napról-napra, évről-évre nagyobb és népszerűbb, technikai gondok ide vagy oda. Idén még több rendezvénnyel, még több platformon, még több taggal és adminnal várunk mindenkit aki közénk valónak érzi magát. Ráadásul idén ÉLŐ TALÁLKOZÓ is lesz! Részletek hamarosan.


HUNHEKKERKE on 2015 január 13 kedd - 17:02:57 | Read/Post Comment: 0
Újévi Hírek
Először is, én is szeretném pótólni az ünnepi köszönet-nyilvánítást! Köszönöm Mindenkinek az elmúlt 1 évet és további sikerekben és kockulásban gazdag 2015-öt kívánok! A klán vezetőinek külön is és az Ő nevükben is KÖSZÖNÖM! Az elmúlt több mint 5 évben a tavalyi év volt a legeredményesebb a klán szempontjából. Ugyanis rekord sok új tag, rekord sok admin, (rekord sok kirugások a crew-ból), a halomnyi rendezvények és crew háborúk is szinesítették a klánunk mindennapjait. Hálával tartozom mindenkinek aki hozzátettt és nem pedig elvett a klánunk "hírnevéből". A 2014-es Marathon is jól sikerült illik megemlíteni, de nem akarok részletesebben írni róla. Összefoglalók és videók az eseményről folyamatosan érkeznek a YOUTUBE csatornánkra és a FACEBOOK oldalunkra is. A jövőbe tekintve már most látszik, hogy az idei év is jobb lesz mint valaha! A 2015-ös év egy Heist DLC-nek és a PC-és megjelenésnek köszönhetően már januártól kezdve éreztetni fogja hatását. Úgyhogy fel vagyunk készülve egy újabb sikeres évre és pozitív energiával és jókedvel várjuk a játszani vágyókat továbbra is! Ahogy a Rockstar Games csapatát ismerjük, biztosak lehetünk benne, hogy idén sem hagynak majd unatkozni! Mi pedig természetesen a színvonalas rendezvényekkel és hibátlan hangulattal (bandibá borával és miegymás finomsággal... ki, hogy szereti) várjuk majd Los Santos-ban.


Logó
HUNHEKKERKE on 2015 január 02 péntek - 12:50:02 | Read/Post Comment: 0
Heists hírek


HUNHEKKERKE on 2014 december 16 kedd - 17:58:57 | Read/Post Comment: 0
V. HOCC MARATHON (2014)
Logó


HUNHEKKERKE on 2014 december 02 kedd - 01:45:57 | Read/Post Comment: 0
KIEMELT Hír (volt)
Ez a hír 2014 Karácsonyáig kiemelt hír lesz! Friss híreket csak ez alatt találtok!


Minden tagnak KÖTELEZŐ összekapcsolnia a Social Club-os profilját a KONZOLOS illetve PC-és profiljával a Social Club-on! 2015 január 1-től BAN-oljuk azokat akik nem teszik meg!
1. Lépj be a Social Club oldalra
2. Kattints a Beállításokra (A neved melleti kis fogaskerék.(Azon belül: SETTINGS)
3. Kattints a LINKED ACCOUNT fülre
4. Válaszd ki a konzolod és kattints a LINK ACCOUNT-ra, felugrik egy ablak.
5. Lépj Be a konzolos profiloddal.
Miután kész vagy ne felejtsd el láthatóvá tenni számunkra is!!!
Visibility : Friends & Crews
Megértéseteket és segítségeteket köszönjük.


HUNHEKKERKE on 2014 november 30 vasárnap - 18:13:52 | Read/Post Comment: 0
Hírek


Még nagyobb fokozatra kapcsolunk!


Bizony ahogy a Rockstar Games is mi belendülünk az év végére! Kaptunk két új trailer-t is X-BOX One és PS4 megjelenés alkalmából! Ráadásul rendezvény hegyek lesznek mint Rockstar-os és HOCC-os egyaránt! Az X-BOX 360-as csapat is beindult és teljesgőzre kapcsolt! 8 új adminnal gazdagodtunk (van köztük visszatérő és újak is)! A nagy létszám-ellenőrzés és tag karbantartás Január első napjaira illetve a PC miatt februárra fog tolódni december és április helyett. Tehát a kettő közé. Már elkezdtünk készülni az V. Marathon-unkra is ami majd decemberben a két ünnep közt lesz esedékes. Már most rengeteg felajánlónk van, tehát nyereményekkel teli rendezvény várható! Mint tudjátok minden évben próbáljuk megdönteni a folyamatosan több napon át tartó rendezvényünk hosszúságát és résztvételi arányát! Idén sem lesz ez másképp! Ráadásul most már 4 platformon is!
Részletek hamarosan és folyamatosan érkeznek majd!


HUNHEKKERKE on 2014 november 10 hétfő - 15:17:11 | Read/Post Comment: 0
FONTOS Hírek!
Logó


FIGYELEM! EZ MINDEN TAGUNKRA VONATKOZIK!


Amint látjátok (bal felső sarokban) az oldalon is fel van tüntetve, hogy 2015 Január elsejétől mindenkit BAN-olunk a HOC Crew-ból akinek nem lesz összekapcsolva a konzolos vagy pc-és profilja a Social Club-os profiljával! Angol nyelvű videó segítség hozzá ide kattintva található:

Nagyon egyszerű és gyors, tehát ha valakinek gondot okozna akkor sajnos annak eleve az IQ szintje nem éri el a minimumot ahhoz, hogy velünk játszhasson. Pedig a klán IQ szintje általában nem éri el összesítve sem az átlagos szintet sem... Erre a profilos mizériára azért van szükség mert jövőre már 5 platformról is be tudtok lépni a HOC Crew-ba! Ahhoz, hogy lássuk ki melyik platformról játszik ez elengedhetetlen. Ráadásul a nagy létszám miatt az adminisztrációs nyilvántartás is egyszerűbb lesz ezáltal.
Megértéseteket nagyon szépen köszönjük! Most pedig más!

Az X-BOX 360-as csapatnak már 2 szerver sem elegendő hétvégente és hétköznaponként is sokan szoktak játszogatni. Minden elismerésünk az övék! Ellenben a Playstation 3-as csapattal ahol inkább fogynak az emberek és az adminok is. A leendő Playstation 4-es csapatról pedig semmiféle hírünk sincs továbbra sem. Az X-BOX One csapat viszont már jó ideje felkészülten várja a leendő tagokat! A PC-és részlegünkről még korai lenne bármit is írnunk, de továbbra is várjuk a lelkes admin jelölteket minden platformon. Még csak annyit, hogy a szokásos TAGLISTA KARBANTARTÁS és FELÜLVIZSGÁLAT December közepén lesz! Tehát időben szólunk megint, hogy aki nem adott életjelet magáról szeptember eleje és november vége között az inaktivitás miatt sajnos ki lesz rúgva a klánból.
Csakhogy ne ilyen szigorúan fejezzük be a hírt: Ne feledjétek hamarosan HOCC HALLOWEEN!!! De minden részlet csak az utolsó pillanatban fog nyilvánossá válni, hogy jól megijedjetek a részletektől is!

:D


HUNHEKKERKE on 2014 október 19 vasárnap - 18:25:03 | Read/Post Comment: 0
Oldal:  1 2 3 4 [5] 6 7 8 9

Közelgő Események

Legújabb látogatók

Linkek

Hivatalos oldalak