Csatlakozás

Üdvözlet

Online

Chatbox

 

Facebook
Rockstar hírek


HUNHEKKERKE on 2015 június 12 péntek - 00:34:37 | Read/Post Comment: 0
Májusi hírek
Miközben a nyár már az ajtónk előtt kopogtat a HOC Crew-ban sem áll meg az élet. A májusi rövid összefoglalónkban jó dolgokról és kevésbé jó dolgokról is olvashattok. Ez a tavaszi bejegyzés hagyományos hír-szerkezettel lesz megírva. Azaz külön lesz szedve most is platformonként minden hír mint régen. A nyári szünet előtt, most a vizsga-időszakokban ne számítson senki rendezvény hegyekre. Majd a nyári szünetben újra felpörögnek az események, addig meg kitartást kívánunk mindenkinek! Az elmúlt időszakban viszont elég sok minden történt, úgyhogy most jöjjenek a valódi HOCC-os hírek:

X-BOX 360-as hírek:
- Sajnos nem túl jó hírekkel szolgálhatunk a 360-on játszóknak. Miután 1 főadmin kilépett és másik 2 lefokozásra került, majdhogynem megállt az élet 360-on. DeviousPanic854 a KOJOT-911 repülős hadosztályunk és az újonnan alakult páncélos DETONÁTOR alakulatunk vezérezredese úgy döntött, hogy nem kíván a továbbiakban a közösség aktív tagja maradni. Kapásból 2 olyan rendezvényünk sorsa vált kérdésessé ami húzó ereje volt a 360-as közösségnek. RushmanTheBest és negyven2 adminjaink pedig lefokozásra kerültek, ezáltal az általuk szervezett népszerű party-sorozatunk is szünetre kényszerült. A Car & Bike Party szervezői még szerencsére aktív tagok és bízunk benne, hogy hamarosan ismét az adminok között láthatjuk őket. A HOCC-on belül a 360-as csapatunk tartó-pillérei voltak ők hárman. Nézeteltérésük nem a nyilvánosságra tartozik, ezért nem is szeretnénk kitérni rá. A végeredmény a fontos és az sajnos jelenleg egy komoly "érvágás" lett, ráadásul fő-ütőér 360-on... A HOCC filozófiáját figyelembe véve viszont aggodalomra és szomorúságra nincs okunk, hisz valaminek a VÉGE egyben valami újnak a KEZDETÉT is jelenti! Maradt még admin és továbbra is vannak új admin-jelöltjeink is, tehát 360-on sem fog megállni az élet csak most ezmiatt érezhetően lecsökkentek a rendezvényeink sűrűsége. Mindig pozitívan tekintünk előre és próbálunk tanulni a hibáinkból.

X-BOX ONE-os hírek:
Szerencsére a jelenlegi generációs konzolokon így a ONE-on is kezd beindulni az élet! Egyre többen jeleztétek az igényeiteket rendezvényekre is. Igérjük, hogy lesznek is rendezvények, hisz ez a táborunk is rohamosan növekszik. Szintén figyelik az adminjaink és keresik az újabb admin-jelölteket ezen a platformon is. Annyit tudunk mondani, hogy ha vannak ötleteitek, akkor szivesen várjuk az adminokkal a gtahoc@gmail.com e-mail címünkre!

PS3-as hírek:
Nos,mint tudjátok a PS3-as részlegünk a leggyengébb. Ez nem meglepő hisz mindig is az volt sajnos az elmúlt években. A HEIST megjelenése után volt egy kis fellángolás, de ez csak a "papír-forma", mert ilyenkor ez szokott lenni. Egy ex-admin (MZolee) is visszatért, de sajnos összeférhetetlenség miatt BAN-olva lett. Természetesen nem a nyilvánosságra tartoznak a részletek, legyen elég annyi, hogy a HOCC értékrendjével össze-egyezthetetlen volt a viselkedése. Normális admin nélkül egyenlőre semmi jóra nem számíthatunk a jövőt illetően, de természetesen a PS3-as részlegünk sem fog megszűnni sohasem! Próbálunk pozitívan tekinteni előre és az előitéleteinket félretéve várjuk a csodát, ami nem más mint egy vagy több normális admin...

PS4-es hírek:
Ahogy azt a One-os hírekben is említettük feljebb, a jelenlegi generációs konzolokon egyre nagyobb élet kezd lenni. GAEB főadminunk kiválóan végzi adminos teendőit! Ezúton is köszönjük neki a sok rendezvényt és kitartó munkáját. Valamint a PS4-es facebook csoportot és a rengeteg segítséget az új tagokkal kapcsolatosan! Példát lehet venni róla! Természetesen a másik aktív adminunknak JNSK-nak is köszönjük a munkáját! Ők ketten jelenleg a mozgató-rugói a PS4-es csapatunknak. Reméljük a jövőben több hasonló kiváló admin is csatlakozik hozzájuk. A jövőt illetően nincs is kétség, hogy a jelenlegi konzolokon egyre több a játékos és egyre több a rendezvény is.

PC-és hírek:
Alig tudjuk elhinni, hogy most már ilyen híreink is vannak. Mármint PC-és! Bizony rengetegen jelentkeznek tagnak a Pc-és csapatunkba is. Sajnos azonban sokan nem tudják, hogy a PC-és klánunk teljesen zárt. Nincs lehetőség adminokkal játszani, de természetesen be lehet lépni a crew-ba így is és lehet barátokat találni. Hihetetlen jó a PC-és GTA V, de sajnos nem tudunk szemet hunyni a sok hiba felett, mert az viszont akad bőven még mindig sajnos, a sok patch ellenére is.

Zárásként még csak annyit így a végére, hogy az uborkaszezonban a Rockstar-ék sem pihennek és mi sem, még ha látszólag most úgy is tűnik. Márpedig amíg a Rockstar Games és a GTA sorozat létezik addig a HOCC is létezni fog. A hullámvasút-szerűen hullámzó aktivitás pedig igenis szükséges, ahhoz, hogy tanuljunk a hibáinkból és új lendületet véve mindig felemelkedjünk egy lejtmenet után. A lendület már meg van, a nyári szünetre már készülünk!
(Én a magam részéről elhagyom a konzolos világot és csak PC-én leszek ritkán privátban elérhető. Igyekszem majd híreket szolgáltatni itt is és a facebook oldalunkon is! -HUNHEKKERKE-)


HUNHEKKERKE on 2015 május 06 szerda - 12:18:31 | Read/Post Comment: 0
Áprilisi hírek
UPDATE: MEGJELENT A GTA PC-és verziója!
Áprilisi hírek röviden:
- Véget ért a klánban a rendszeresen 3 havonta megtartandó felülvizsgálat! Ismét sokan panaszkodtak, hogy ki lettek rúgva a klánból. Nos, a szerencsésebbek csak KICK-elve lettek, tehát ők visszaléphetnek a crew-ba ha akarnak. Mindig elmondjuk, hogy ok nélkül nem BAN-olunk senkit! Ha te is a kikerültek közt vagy mindig ellenőrizd, hogy minden szabálynak eleget tettél-e?!

- Megkaptuk a PC-és trailert ami 1080p-ben és 60FPS-ben is megtekinthető!
- HOCC HÚSVÉT HÉTVÉGE várható a hétvégén!
- PC-és MEGJELENÉS és pc-és zárt klán-alapítás várható április közepe/vége felé!
- HOCC 420 azaz Április 20-án ismét jól beállunk minden platformon!HUNHEKKERKE on 2015 április 02 csütörtök - 11:18:14 | Read/Post Comment: 0
(végre) PC-és hírek (is)A Heist után ahogy azt sejtettük előre, beindult az élet Los Santos-ban ismét! Jelentjük minden platformon aktív a HOCC természetesen kiváló adminjainknak köszönhetően! Annyi minden történik ezekben az időszakokban, hogy nem híreket hanem regényeket lehetne írni belőle. Sajnos azonban technikai és természeti problémák is nehezítik sokszor az online mókázásunkat platformtól függetlenül. Apropó platform! Ugye tudjátok milyen dátum közeleg? Ugybizonydá! PC-és megjelenés! Olyan közel van már, hogy el is pletykálhatjuk, hogy több HOC alapító főadmin is visszatér PC-én. FinalPresents és (jómagam)HUNHEKKERKE mellett még meglepetés adminok is lesznek. Sajnos ugye azt tudjátok, hogy ez egy teljesen zárt privát HOCC lesz. Tehát nem várunk jelentkezőket. Köszönjük. Ha kérdeznétek, hogy miért, hát csak legyen elég annyi, hogy okultunk és tanultunk eleget az elmúlt közel 6 év tapasztalataiból és a pc-és társadalomból is. Mielőtt azonban megjelenik a pc-és verziós GTA V addig előtte gyors megejtünk egy CREW takarítást is. Csak a szokásos procedúra, régi tagjainknak most sincs aggodalomra okuk. Ez is 3 havonta megjön mint ami az "aktív" csajoknak havonta, ha tetszik ha nem. Amíg aktívak szeretnénk maradni és növekedni, addig sajnos (vagy sem) de "gyomlálnunk" kell. Takarítani, szépülni, épülni, frissülni. Csakhogy ne ezzel a kellemtlen infóval zárjuk a híreket mondunk valami jót is: Kezdik összeszedni magukat a szerverek is és folyamatosan tartunk továbbra is jobbnál jobb rendezvényeket! Érdemes csekkolnotok a weboldalunkat és a facebook oldalunkat is minél sűrűbben, mert van, hogy 1 nappal a kiírás előtt szerveződik egy-egy rendezvény vagy ne adj isten még aznap amikor kiírjuk! Sose tudni. Jah és végre tavaszodik, úgyhogy felpezsdül az élet minden szinten! Jó játékot minden HOCC tagnak! Tobábbra is: Köszönjük bizalmatok és támogatásotok!

UPDATE (2015 Március 30):
A rendszeres, negyedévi nagytakarítás befejeződött!HUNHEKKERKE on 2015 március 19 csütörtök - 01:09:23 | Read/Post Comment: 0
Végre MEGÉRKEZETT!


HUNHEKKERKE on 2015 március 10 kedd - 00:50:46 | Read/Post Comment: 0
Friss Hírek
LogóFriss híreket hoztunk így március előtt közvetlen! Közvetlenül nektek!

- Végre a Rockstar Games közölte mikor kapjuk meg a HEIST DLC-ét! Ha hihetünk nekik (ami ebben az iparágban igen nehéz), akkor MÁRCIUS 10-ÉN JÖN A HEIST! Végülis másfél év csúszás belefért...

- A Rockstar Games ezzel a jó hírrel együtt, közölt egy újabb rossz hírt is a PC-és tábornak címezve. Nehogymár jólérezzük magunkat, ugye! A PC-és megjelenés Januárról Márciusra és most Márciusról ÁPRILISra tolódott.

- Ha már rosszhírek akkor sajnos a PS3-as részlegünk most ismét erősen inaktívvá vált.Reméljük ez is csak átmeneti, mint ahogy eddig is voltak ilyen időszakok az elmúlt években.

- Viszont most akkor jöjjenek a HOCC-os hírek vidámabbik részei: A PS4 részlegünk hála Gaeb adminunknak köszönhetően szépen rendben növekszik! Sőt! Igyekszik lépést tartani az X-Box-os táborral és próbálja az EVENT-eket is leszervezni PS4-re! Hálásak vagyunk érte és reméljük lesz hasonló kollegája aki segít neki, mert egyedül nem könnyű egy nyílt klánt igazgatni. Kitartást és jó adminokat kívánunk neki!

- Gaeb-nak köszönhetően most hétvégén 3 platformon is RENDEZVÉNY-SOROZAT lesz! X-BOX ONE és 360 mellett most PS4-en is meg lesz tartva a LOS SANTOS STORIES EVENT!
LS Stories HOCC Event (X-BOX One, X-BOX 360, PS4)
-Beach Party (Péntek)
-Car & Bike Party (Szombat)
-Vice City Alvilága (vasárnap)


- X-BOX 360-asoknak még egy extra jó hír is jár így a hírek végére! Bizony a KOJOT-911 márciusban ismét megkezdi repülős-gyakorlatát és újra megnyitja a repülni vágyó pilóták előtt a FELVÉTELI VIZSGÁT! 5 valós percig tartó légi bemutató keretén belül, bárkinek lehetősége adódik a HOCC-ból bekerülni a KOJOT-911 elit pilótái közé! Márciusban tehát ismét Aaron Peto légügyi Irányító és DeviousPanic854 vezérezredes visszatér!
(-és persze én is!-HEKI)


-Visszakerült a weboldalunk főmenüjébe a CREW WAR szekció is! Ugyanis sokaknak nem tiszta, hogy a HOCC mikor és kik ellen áll ki hivatalosan és nem hivatalosan.


Köszönjük, hogy híreinket végig olvastátok. Friss, hivatalos hírekért látogassatok továbbra is ide! Ha bárki pénzt kér a csatlakozáshoz a nevünkben, vigyázat nem mi vagyunk! Hozzánk továbbra is INGYENES belépni!


HUNHEKKERKE on 2015 február 24 kedd - 00:53:36 | Read/Post Comment: 0
Nokedlis Hírek
Logó


FONTOS KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK!


avagy MI VAN AKKOR HA ENGEM VAGY EGY BARÁTOMAT BAN-OLTAK A KLÁNBÓL?Nos, ideje tiszta whiskey-t önteni a pohárba! Először is mi vagy ki számít "nokedlinak" , "agynémának" , "külföldinek" stb...?
Nagyon egyszerű: Ha a szabályzatunkat valaki sorozatosan megszegi autómatikusan az előbb említett kategóriákba kerül. Ez alól természetesen egyetlen admin sem kivétel! Viszont ha adminokkal "cicózik" egy tag, akkor méghamarabb kint találhatja magát a csapatból.

MIÉRT BAN-oltak?

A jelmondatunk az, hogy hozzánk MINDENKI KÖNNYEN BEKERÜLHET, DE KI IS! Nem szivesen BAN-olunk (tiltunk)ki senkit sem. Viszont mi nem KICK-elgetünk (rúgunk ki) senkit, egyből BAN-olunk, hogy ne tudjon "vissza-szivárogni" közénk a jövőben sem. Van olyan, hogy valakit BAN-olunk, de a HOCC-os barátain keresztül vissza tud jönni az illető a HOCC-os szerverre. Ilyenkor sajnos azt az illetőt akin keresztül (mint egy kaput használva) nem HOCC-os szinekben belép egy HOCC-os szerverre, szintén BAN-oljuk. Ha te magad még HOCC-os vagy de egy vagy több barátod már BAN-olva lett a HOCC-ból, akkor téged is könnyen BAN-olhatunk mint "kiskaput". Erre is tessék figyelni. A HOCC-os szerverek csakis kizárólag a HOCC-os tagoknak van fentartva!

BAN után vissza lehet még kerülni a klánba?


Nem.

HOGYAN JELENTHETEK FEL BÁRKIT ÉS HONNAN TUDOM HOGY ENGEM JELENTETTEK-E?

Ha egy HOCC-os taggal vagy adminnal bajod van, feljelentheted. Egy rövid indoklással a gtahoc@gmail.com e-mail címre kell írni az illetőt a gamertag nevén nevezve. Ezt mi adminisztráljuk és szükség esetén azonnal ki is vizsgáljuk. 1 tag vagy admin több tagot és admint is feljelenthet akár egyszerre is. Viszont ha az admin(ok) jelent(enek) egy tagot az szinte mindig BAN-al jár a tagra nézve. Ha egy tagra vagy adminra többen is panaszkodnak (kivizsgálás után) szintén BAN jár. Nem minden esetben figyelmeztetünk előre senkit sem. Ha van kivizsgálás akkor esetleg abban az időszakban jelezhetünk az illetőnek, hogy valószínűleg BAN-olni fogjuk.


Végézetül pedig még annyit, hogy a kivételek mindig erősítik a szabályokat! Persze nem kell azért trollkodni, hisz a szabály nem ismerése és/vagy nem betartása akár könnyen végleges kitiltást is eredményezhet.

Más:
Nagyon közel a PC MEGJELENÉS! Ahogy azt igértük, idén rengeteg rendezvényt fogunk megtartani, ami már az elmúlt két hónapban be is bizonyosodott! Nagyon közel van már a HEIST megjelenése is és Márciusban pedig végre a PC-ések is beléphetnek Los Santos-ba.
Playstation-ös szekciónk is éledezik (sajnos már 5 éve ezt teszi) és új adminok várják a játszani vágyókat! X-BOX-os részlegünkkel továbbra is minden rendben, mint a HOCC szive és motorja rendületlenül tör előre, teli szerverek és rendezvény hegyek kiséretében. Márciusban a szokásos FELÜLVIZSGÁLAT is lesz, szóltunk megint jó-előre, biztos ami biztos. Átlagosan tavaly egész évben napi 2 új jelentkező volt. Jelentjük ez idén sem változott. Még azt sem említettük, hogy Januárban megtartottuk a HOCC eddigi legnagyobb átvizsgálását és több mint 600 embert KICK-eltünk figyelmeztetésképp. Reméljük minden lényeges információt belesűrítettünk ebbe a hírbe. Az élet megy tovább, játékra fel!
HUNHEKKERKE on 2015 február 14 szombat - 10:45:10 | Read/Post Comment: 0
Rockstar Hírek
Logó


Tél és Nyár. Azaz elkezdődött 2015. Azt már jó ideje érzékeljük, hogy lassan csak két évszak létezik, de, hogy ez már 2 naponta? Na jó, vágjunk hát bele. Az évbe is, és az év eleji Rockstar Games hírei-be is.
Hát, hogy is mondjam. Semmi jót nem hozott az év eleje a GTA V rajongóinak (azaz nekünk). Most tekintsünk el a szokásos, bug-os, ledobálós, meg a "game chat-ben egymást össze-vissza halló/nem halló" féle szerverektől. Már az ünnepek alatt is eleget szoptunk a hacker-ek miatt, most pedig még egy kijózanító pofont is kaptunk a Rockstar-tól(kb. mint Bendegúz). Késik a PC verzió! Március 24-re tolták el a megjelenést. Abba már bele sem merünk gondolni, hogy vajon mikor kapjuk meg az év elejére igért HEIST-eket... -.- Kaptunk egy trailer-t és végre kibüffentette magából (pár nagyfelbontású, nem mellesleg gyönyörűszép képekkel együtt)a Rockstar Games a PC-és gépigényeket is. Nem lepődtünk meg, nem kell erőmű hozzá,de így sem lesz olcsó "mulatság" annak aki pl. ezmiatt be akar ruházni egy pc-re. Ráadásul a minimum előírt gépigény mindig élvezhetetlen minőséget jelent. Az optimális jelenti a "minimálisat", tehát az "optimális"-nál is jobb ajánlott... Egy szó mint száz, nem örülünk most túlzottan.
Ennek ellenére én azt mondom, hogy csináljanak inkább gyorsan egy GTA Vice City-t amit már VR szemüvegben lehessen majd tolni... Próbáljunk meg optimisták maradni és örüljünk annak, hogy a klánunk (még a szeszélyes időjárás ellenére is) napról-napra, évről-évre nagyobb és népszerűbb, technikai gondok ide vagy oda. Idén még több rendezvénnyel, még több platformon, még több taggal és adminnal várunk mindenkit aki közénk valónak érzi magát. Ráadásul idén ÉLŐ TALÁLKOZÓ is lesz! Részletek hamarosan.


HUNHEKKERKE on 2015 január 13 kedd - 17:02:57 | Read/Post Comment: 0
Újévi Hírek
Először is, én is szeretném pótólni az ünnepi köszönet-nyilvánítást! Köszönöm Mindenkinek az elmúlt 1 évet és további sikerekben és kockulásban gazdag 2015-öt kívánok! A klán vezetőinek külön is és az Ő nevükben is KÖSZÖNÖM! Az elmúlt több mint 5 évben a tavalyi év volt a legeredményesebb a klán szempontjából. Ugyanis rekord sok új tag, rekord sok admin, (rekord sok kirugások a crew-ból), a halomnyi rendezvények és crew háborúk is szinesítették a klánunk mindennapjait. Hálával tartozom mindenkinek aki hozzátettt és nem pedig elvett a klánunk "hírnevéből". A 2014-es Marathon is jól sikerült illik megemlíteni, de nem akarok részletesebben írni róla. Összefoglalók és videók az eseményről folyamatosan érkeznek a YOUTUBE csatornánkra és a FACEBOOK oldalunkra is. A jövőbe tekintve már most látszik, hogy az idei év is jobb lesz mint valaha! A 2015-ös év egy Heist DLC-nek és a PC-és megjelenésnek köszönhetően már januártól kezdve éreztetni fogja hatását. Úgyhogy fel vagyunk készülve egy újabb sikeres évre és pozitív energiával és jókedvel várjuk a játszani vágyókat továbbra is! Ahogy a Rockstar Games csapatát ismerjük, biztosak lehetünk benne, hogy idén sem hagynak majd unatkozni! Mi pedig természetesen a színvonalas rendezvényekkel és hibátlan hangulattal (bandibá borával és miegymás finomsággal... ki, hogy szereti) várjuk majd Los Santos-ban.


Logó
HUNHEKKERKE on 2015 január 02 péntek - 12:50:02 | Read/Post Comment: 0
Heists hírek


HUNHEKKERKE on 2014 december 16 kedd - 17:58:57 | Read/Post Comment: 0
Oldal:  1 2 3 4 [5] 6 7 8 9

Közelgő Események

Legújabb látogatók

Linkek

Hivatalos oldalak

Szavazás

Minden jog Fenntartva! -Since 2009- | Created for H.O.C.: