Csatlakozás

Üdvözlet

Online

Chatbox

 

Facebook
Nokedlis Hírek
Logó


FONTOS KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK!


avagy MI VAN AKKOR HA ENGEM VAGY EGY BARÁTOMAT BAN-OLTAK A KLÁNBÓL?Nos, ideje tiszta whiskey-t önteni a pohárba! Először is mi vagy ki számít "nokedlinak" , "agynémának" , "külföldinek" stb...?
Nagyon egyszerű: Ha a szabályzatunkat valaki sorozatosan megszegi autómatikusan az előbb említett kategóriákba kerül. Ez alól természetesen egyetlen admin sem kivétel! Viszont ha adminokkal "cicózik" egy tag, akkor méghamarabb kint találhatja magát a csapatból.

MIÉRT BAN-oltak?

A jelmondatunk az, hogy hozzánk MINDENKI KÖNNYEN BEKERÜLHET, DE KI IS! Nem szivesen BAN-olunk (tiltunk)ki senkit sem. Viszont mi nem KICK-elgetünk (rúgunk ki) senkit, egyből BAN-olunk, hogy ne tudjon "vissza-szivárogni" közénk a jövőben sem. Van olyan, hogy valakit BAN-olunk, de a HOCC-os barátain keresztül vissza tud jönni az illető a HOCC-os szerverre. Ilyenkor sajnos azt az illetőt akin keresztül (mint egy kaput használva) nem HOCC-os szinekben belép egy HOCC-os szerverre, szintén BAN-oljuk. Ha te magad még HOCC-os vagy de egy vagy több barátod már BAN-olva lett a HOCC-ból, akkor téged is könnyen BAN-olhatunk mint "kiskaput". Erre is tessék figyelni. A HOCC-os szerverek csakis kizárólag a HOCC-os tagoknak van fentartva!

BAN után vissza lehet még kerülni a klánba?


Nem.

HOGYAN JELENTHETEK FEL BÁRKIT ÉS HONNAN TUDOM HOGY ENGEM JELENTETTEK-E?

Ha egy HOCC-os taggal vagy adminnal bajod van, feljelentheted. Egy rövid indoklással a gtahoc@gmail.com e-mail címre kell írni az illetőt a gamertag nevén nevezve. Ezt mi adminisztráljuk és szükség esetén azonnal ki is vizsgáljuk. 1 tag vagy admin több tagot és admint is feljelenthet akár egyszerre is. Viszont ha az admin(ok) jelent(enek) egy tagot az szinte mindig BAN-al jár a tagra nézve. Ha egy tagra vagy adminra többen is panaszkodnak (kivizsgálás után) szintén BAN jár. Nem minden esetben figyelmeztetünk előre senkit sem. Ha van kivizsgálás akkor esetleg abban az időszakban jelezhetünk az illetőnek, hogy valószínűleg BAN-olni fogjuk.


Végézetül pedig még annyit, hogy a kivételek mindig erősítik a szabályokat! Persze nem kell azért trollkodni, hisz a szabály nem ismerése és/vagy nem betartása akár könnyen végleges kitiltást is eredményezhet.

Más:
Nagyon közel a PC MEGJELENÉS! Ahogy azt igértük, idén rengeteg rendezvényt fogunk megtartani, ami már az elmúlt két hónapban be is bizonyosodott! Nagyon közel van már a HEIST megjelenése is és Márciusban pedig végre a PC-ések is beléphetnek Los Santos-ba.
Playstation-ös szekciónk is éledezik (sajnos már 5 éve ezt teszi) és új adminok várják a játszani vágyókat! X-BOX-os részlegünkkel továbbra is minden rendben, mint a HOCC szive és motorja rendületlenül tör előre, teli szerverek és rendezvény hegyek kiséretében. Márciusban a szokásos FELÜLVIZSGÁLAT is lesz, szóltunk megint jó-előre, biztos ami biztos. Átlagosan tavaly egész évben napi 2 új jelentkező volt. Jelentjük ez idén sem változott. Még azt sem említettük, hogy Januárban megtartottuk a HOCC eddigi legnagyobb átvizsgálását és több mint 600 embert KICK-eltünk figyelmeztetésképp. Reméljük minden lényeges információt belesűrítettünk ebbe a hírbe. Az élet megy tovább, játékra fel!
HUNHEKKERKE on 2015 február 14 szombat - 10:45:10 | Read/Post Comment: 0
Rockstar Hírek
Logó


Tél és Nyár. Azaz elkezdődött 2015. Azt már jó ideje érzékeljük, hogy lassan csak két évszak létezik, de, hogy ez már 2 naponta? Na jó, vágjunk hát bele. Az évbe is, és az év eleji Rockstar Games hírei-be is.
Hát, hogy is mondjam. Semmi jót nem hozott az év eleje a GTA V rajongóinak (azaz nekünk). Most tekintsünk el a szokásos, bug-os, ledobálós, meg a "game chat-ben egymást össze-vissza halló/nem halló" féle szerverektől. Már az ünnepek alatt is eleget szoptunk a hacker-ek miatt, most pedig még egy kijózanító pofont is kaptunk a Rockstar-tól(kb. mint Bendegúz). Késik a PC verzió! Március 24-re tolták el a megjelenést. Abba már bele sem merünk gondolni, hogy vajon mikor kapjuk meg az év elejére igért HEIST-eket... -.- Kaptunk egy trailer-t és végre kibüffentette magából (pár nagyfelbontású, nem mellesleg gyönyörűszép képekkel együtt)a Rockstar Games a PC-és gépigényeket is. Nem lepődtünk meg, nem kell erőmű hozzá,de így sem lesz olcsó "mulatság" annak aki pl. ezmiatt be akar ruházni egy pc-re. Ráadásul a minimum előírt gépigény mindig élvezhetetlen minőséget jelent. Az optimális jelenti a "minimálisat", tehát az "optimális"-nál is jobb ajánlott... Egy szó mint száz, nem örülünk most túlzottan.
Ennek ellenére én azt mondom, hogy csináljanak inkább gyorsan egy GTA Vice City-t amit már VR szemüvegben lehessen majd tolni... Próbáljunk meg optimisták maradni és örüljünk annak, hogy a klánunk (még a szeszélyes időjárás ellenére is) napról-napra, évről-évre nagyobb és népszerűbb, technikai gondok ide vagy oda. Idén még több rendezvénnyel, még több platformon, még több taggal és adminnal várunk mindenkit aki közénk valónak érzi magát. Ráadásul idén ÉLŐ TALÁLKOZÓ is lesz! Részletek hamarosan.


HUNHEKKERKE on 2015 január 13 kedd - 17:02:57 | Read/Post Comment: 0
Újévi Hírek
Először is, én is szeretném pótólni az ünnepi köszönet-nyilvánítást! Köszönöm Mindenkinek az elmúlt 1 évet és további sikerekben és kockulásban gazdag 2015-öt kívánok! A klán vezetőinek külön is és az Ő nevükben is KÖSZÖNÖM! Az elmúlt több mint 5 évben a tavalyi év volt a legeredményesebb a klán szempontjából. Ugyanis rekord sok új tag, rekord sok admin, (rekord sok kirugások a crew-ból), a halomnyi rendezvények és crew háborúk is szinesítették a klánunk mindennapjait. Hálával tartozom mindenkinek aki hozzátettt és nem pedig elvett a klánunk "hírnevéből". A 2014-es Marathon is jól sikerült illik megemlíteni, de nem akarok részletesebben írni róla. Összefoglalók és videók az eseményről folyamatosan érkeznek a YOUTUBE csatornánkra és a FACEBOOK oldalunkra is. A jövőbe tekintve már most látszik, hogy az idei év is jobb lesz mint valaha! A 2015-ös év egy Heist DLC-nek és a PC-és megjelenésnek köszönhetően már januártól kezdve éreztetni fogja hatását. Úgyhogy fel vagyunk készülve egy újabb sikeres évre és pozitív energiával és jókedvel várjuk a játszani vágyókat továbbra is! Ahogy a Rockstar Games csapatát ismerjük, biztosak lehetünk benne, hogy idén sem hagynak majd unatkozni! Mi pedig természetesen a színvonalas rendezvényekkel és hibátlan hangulattal (bandibá borával és miegymás finomsággal... ki, hogy szereti) várjuk majd Los Santos-ban.


Logó
HUNHEKKERKE on 2015 január 02 péntek - 12:50:02 | Read/Post Comment: 0
Heists hírek


HUNHEKKERKE on 2014 december 16 kedd - 17:58:57 | Read/Post Comment: 0
V. HOCC MARATHON (2014)
Logó


HUNHEKKERKE on 2014 december 02 kedd - 01:45:57 | Read/Post Comment: 0
KIEMELT Hír (volt)
Ez a hír 2014 Karácsonyáig kiemelt hír lesz! Friss híreket csak ez alatt találtok!


Minden tagnak KÖTELEZŐ összekapcsolnia a Social Club-os profilját a KONZOLOS illetve PC-és profiljával a Social Club-on! 2015 január 1-től BAN-oljuk azokat akik nem teszik meg!
1. Lépj be a Social Club oldalra
2. Kattints a Beállításokra (A neved melleti kis fogaskerék.(Azon belül: SETTINGS)
3. Kattints a LINKED ACCOUNT fülre
4. Válaszd ki a konzolod és kattints a LINK ACCOUNT-ra, felugrik egy ablak.
5. Lépj Be a konzolos profiloddal.
Miután kész vagy ne felejtsd el láthatóvá tenni számunkra is!!!
Visibility : Friends & Crews
Megértéseteket és segítségeteket köszönjük.


HUNHEKKERKE on 2014 november 30 vasárnap - 18:13:52 | Read/Post Comment: 0
Hírek


Még nagyobb fokozatra kapcsolunk!


Bizony ahogy a Rockstar Games is mi belendülünk az év végére! Kaptunk két új trailer-t is X-BOX One és PS4 megjelenés alkalmából! Ráadásul rendezvény hegyek lesznek mint Rockstar-os és HOCC-os egyaránt! Az X-BOX 360-as csapat is beindult és teljesgőzre kapcsolt! 8 új adminnal gazdagodtunk (van köztük visszatérő és újak is)! A nagy létszám-ellenőrzés és tag karbantartás Január első napjaira illetve a PC miatt februárra fog tolódni december és április helyett. Tehát a kettő közé. Már elkezdtünk készülni az V. Marathon-unkra is ami majd decemberben a két ünnep közt lesz esedékes. Már most rengeteg felajánlónk van, tehát nyereményekkel teli rendezvény várható! Mint tudjátok minden évben próbáljuk megdönteni a folyamatosan több napon át tartó rendezvényünk hosszúságát és résztvételi arányát! Idén sem lesz ez másképp! Ráadásul most már 4 platformon is!
Részletek hamarosan és folyamatosan érkeznek majd!


HUNHEKKERKE on 2014 november 10 hétfő - 15:17:11 | Read/Post Comment: 0
FONTOS Hírek!
Logó


FIGYELEM! EZ MINDEN TAGUNKRA VONATKOZIK!


Amint látjátok (bal felső sarokban) az oldalon is fel van tüntetve, hogy 2015 Január elsejétől mindenkit BAN-olunk a HOC Crew-ból akinek nem lesz összekapcsolva a konzolos vagy pc-és profilja a Social Club-os profiljával! Angol nyelvű videó segítség hozzá ide kattintva található:

Nagyon egyszerű és gyors, tehát ha valakinek gondot okozna akkor sajnos annak eleve az IQ szintje nem éri el a minimumot ahhoz, hogy velünk játszhasson. Pedig a klán IQ szintje általában nem éri el összesítve sem az átlagos szintet sem... Erre a profilos mizériára azért van szükség mert jövőre már 5 platformról is be tudtok lépni a HOC Crew-ba! Ahhoz, hogy lássuk ki melyik platformról játszik ez elengedhetetlen. Ráadásul a nagy létszám miatt az adminisztrációs nyilvántartás is egyszerűbb lesz ezáltal.
Megértéseteket nagyon szépen köszönjük! Most pedig más!

Az X-BOX 360-as csapatnak már 2 szerver sem elegendő hétvégente és hétköznaponként is sokan szoktak játszogatni. Minden elismerésünk az övék! Ellenben a Playstation 3-as csapattal ahol inkább fogynak az emberek és az adminok is. A leendő Playstation 4-es csapatról pedig semmiféle hírünk sincs továbbra sem. Az X-BOX One csapat viszont már jó ideje felkészülten várja a leendő tagokat! A PC-és részlegünkről még korai lenne bármit is írnunk, de továbbra is várjuk a lelkes admin jelölteket minden platformon. Még csak annyit, hogy a szokásos TAGLISTA KARBANTARTÁS és FELÜLVIZSGÁLAT December közepén lesz! Tehát időben szólunk megint, hogy aki nem adott életjelet magáról szeptember eleje és november vége között az inaktivitás miatt sajnos ki lesz rúgva a klánból.
Csakhogy ne ilyen szigorúan fejezzük be a hírt: Ne feledjétek hamarosan HOCC HALLOWEEN!!! De minden részlet csak az utolsó pillanatban fog nyilvánossá válni, hogy jól megijedjetek a részletektől is!

:D


HUNHEKKERKE on 2014 október 19 vasárnap - 18:25:03 | Read/Post Comment: 0
Heti Happy Hírek
Logó


Heti Hírek röviden


Egy kicsit "megkésve bár, de törve nem" itt vannak a legfrissebb híreink! 5 éves lett a HOCC! Természetesen meg is ünnepeltük X-BOX 360-on! Videókat a YOUTUBE csatonánkon találtok képeket pedig a FACEBOOK oldalunkon! Kaptunk a múlt héten egy előre be nem jelentett update-et is! Ez volt a Last Team Standing Update. Sok javulást nem hozott, hisz a kommunikációs gondok és a szerver-hibák is megmaradtak továbbra is. Kaptunk viszont pár cuccot és az update-hez tartozó Event-et is a hétvégére. X-BOX 360-on a KOJOT-911 is megtartotta szülinapi "buliját" és felvételiztek is ketten, sikeresen! Playstation fronton továbbra sincs semmi érdemleges előrelépés és sajnos adminjaink is nagyon inaktívak, az a kevés is ami megmaradt... Nembaj, hisz a következő 5 évnek is optimistán kezdünk neki és reméljük, hogy a One és a PS 4 mellett a PC-és részlegünk is felvirágzik! Nagyon sokan már lecserélték konzoljaikat az újabbakra és ott várják a novemberi GTA V megjelenést, hogy majd ismét Los Santos-ban együtt bandázhassanak! Az oldalon már csak apró munkálatok vannak hátra, de természetesen továbbra is folyamatosan frissül majd minden mint mindig. Várjuk a játékos kedvű tagok jelentkezését és azokat is akiknek van kedvük és idejük adminoskodni is!HUNHEKKERKE on 2014 október 05 vasárnap - 21:35:38 | Read/Post Comment: 0
Heti Hírek (helyett)
Logó


RENDHAGYÓ HíREK


Mivel a HOCC jelenlegi formája teljesen át fog alakulni, ezért muszáj "letisztultan" neki kezdeni a következő "fejezetnek". Ezért most ahelyett, hogy külön hír-csoportokba foglalnánk a különböző platformok híreit, inkább egy összefoglalt egyszerűbb keretbe foglalva kapjátok az okosságot. Platformtól függetlenül ideje tisztába tenni a dolgokat mint az alig pár hetes babákat is szokás...

Sokan azt hiszik, hogy azzal, hogy bekerültek a közösségbe, szerepeltek videókban esetleg még admin rangot is kaptak, máris kihasználhatják az ismertséget és a saját véleményeit ráeröltethetik más tagokra is. Nos, ki kell, hogy ábrándítsunk mindenkit. Jelenleg (a mai nap azaz 2014 szeptember 24) mindösszesen 2 (bizony csak KETTŐ!!!) személy van a CREW-ban aki NEM PÓTOLHATÓ! Nagy a valószínűsége, hogy nem te vagy az, aki épp ezt olvassa és nem csak mint tag, hanem akár admin is a csapaton belül. Ha valaki mégis azt gondolná, hogy "bármit" megtehet, az hamar a BAN-oltak listáján találhatja magát. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mi egy nyílt CREW vagyunk. Ami azt jelenti, hogy bárki könnyen beléphet és könnyen admin is lehet. Viszont ugyanilyen könnyedséggel le is fokozunk vagy ki is rúgunk ha kell bárkit. Ahhoz, hogy garantálni tudjuk a jó közösséget kénytelenek vagyunk kiszűrni a korhatár alatti és a kultúrálatlan személyeket. Természetesen semmit sem muszáj komolyan venni, hisz mindenki szórakozni jön közénk, de abban mindenki biztos lehet, hogy ha a viselkedésével árt a csapatnak akkor igyekezni fogunk minden erőnkel és tudásunkal távol tartani. Természetesen a klán életében is vannak hullámvölgyek. Van, hogy nincs semmi élet, van, hogy egy hét leforgása alatt egy egész platformnyi társaság cserélődik ki. Emberek jönnek mennek, de az 5 éves fenállásunk alatt már bebizonyosodott, hogy a HOCC mindig csak egyre növekszik. Nélküled vagy sem, ez mindig csak rajtad múlik kedves HOCC Híreket olvasó. A kapu nyitva áll és nyitva is marad mindenki számára, azért hogy lehetősége legyen mindenkinek átélni a GTA V Online multiplayer adta élményeket egy nagy és kultúrált magyar netes közösségben. Mindezt igyekszünk platformtól függetlenül biztosítani, de tudjuk, hogy ez nem olyan egyszerű megfelelő adminok nélkül. A Playstation részlegünk például hiába kap teljes szabadkezet és külön szekciót a weboldalon, mégsem képes egy erős és nagy csapattá alakulni. Pedig mindössze csak 1 megbízható és értelmes ember kellene hozzá aki némileg jártas a csapat-építésben. Az X-BOX 360-as csapat (és hamarosan ONE is) például jó példaként szolgál a többi platformon formálódó és alakuló HOCC-nak is. Mi egy csapat vagyunk. Mindegy milyen platformon. De viszont mi abban különbözünk, hogy csak egy (és bátran ki merjük jelenteni, hogy a világ egyik talán legjobb) játékával játszunk.

A HOCC jövője tehát biztos ez nem kérdés. Mára már oda jutottunk, hogy nem csak legyőzzük a legjobb magyar csapatokat, hanem magunk mellé is állítjuk! Olyan élményt biztosítunk amire még nem volt példa a történelemben és ebben semmi túlzás nincs. Ha te is részese akarsz lenni a HOCC történelmének és jövőjének az alakításában, ne fogd vissza magad, csatlakozz! Itt csak a nevetés, a jókedv és a kúlturált közösség megtartása a cél! Ez már elegendő ahhoz, hogy a Hungarian Online Clan/Crew tovább éljen generációról generációra platformtól függetlenül is.


HUNHEKKERKE on 2014 szeptember 24 szerda - 00:39:50 | Read/Post Comment: 0
Oldal:  1 2 3 4 [5] 6 7 8 9

Közelgő Események

Legújabb látogatók