Csatlakozás

Üdvözlet

Online

Chatbox

 

Facebook
Happy Halloween


HUNHEKKERKE on 2015 október 29 csütörtök - 13:51:07 | Read/Post Comment: 0
VI. HOCC Marathon

Folyamatosan frissülő részletes programunkat itt találjátok:(Ez a hír egészen Karácsonyig kiemelt hír lesz! A friss híreket ez alatt találjátok!)
HUNHEKKERKE on 2015 október 28 szerda - 14:29:53 | Read/Post Comment: 0
New Update

HUNHEKKERKE on 2015 október 15 csütörtök - 13:22:01 | Read/Post Comment: 0
Happy Birthday!
Öregszünk, de nem vénülünk!
Immáron épp csak 6 évesek lettünk! Mit is mondhatnánk mint, hogy KÖSZÖNJÜK! A főadminok és adminok nevében is köszönjük külön minden egyes tagnak! Nélkületek nem létezhetne a HOCC! Tudjátok, mi egy nyílt Magyar klán vagyunk. Ez azt jelenti, hogy nagy a “forgalom” és az átjárás a crew-n belül is. Tagok és adminok jönnek mennek, olykor-olykor negatív dolgok is előrordulnak, de van, hogy nem csak örök barátságok köttetnek, hanem belőlünk élednek új Magyar klánok is. Az elmúlt évek tisztán és világosan megmutatták, hogy miként is lehet egy hatalmas és halhatatlan Magyar gta közösséget fenntartani. Természetesen kell hozzá egy Rockstar Games is egy halhatatlan GTA játékkal. Ez után már csak meg kell találni az internet segítségével a Magyar nyelven kommunikáló GTA játékosokat és rajongókat. A viszonylag egyszerűnek hangzó képlet már rég tudjuk, hogy nem elegendő ahhoz, hogy “Életben” tartson hosszútávon egy online csoportot, csapatot. Szabályokra és jó hangulatra is szükség van. A tapasztalatszerzés amit az idő elteltével kap az ember az mindig hasznos és blöcs útmutató lehet bárki életében. A már bevált alapszabályok mellett szükség van a folyamatos frissítésekre és szabály-módosításokra is. Csak úgy mint ahogy a Rockstar-ék is, mi is mindig a játékosokért leszünk és a vidám, pozitív játékélmény mellett fogunk kampányolni. Csalók és trollok, gyerekek és seggfejek kiszűrése habár még így is lehetetlen, de ha Te is rendes HOCC tag vagy és betartod az etikettünket, akkor ezzel máris minden játszani vágyó Magyar gta játékosnak is lehetőséget adsz, hogy megtapasztalja ezt a pozitív energiát. Az igazi élményt amit a gta játék és a már 6 éves HOCC tud mindenkor nyújtani. Most pedig jár a keksz és a kakaó neked is! Magunk részéről pedig, mi inkább alkohollal és drogokkal ünnepelünk (persze csak virtuálisan). Beugrasz?


HUNHEKKERKE on 2015 október 03 szombat - 16:18:59 | Read/Post Comment: 0
Őszi meglepetés:


HUNHEKKERKE on 2015 szeptember 12 szombat - 01:37:44 | Read/Post Comment: 0
Rockstar hírek


HUNHEKKERKE on 2015 június 12 péntek - 00:34:37 | Read/Post Comment: 0
Májusi hírek
Miközben a nyár már az ajtónk előtt kopogtat a HOC Crew-ban sem áll meg az élet. A májusi rövid összefoglalónkban jó dolgokról és kevésbé jó dolgokról is olvashattok. Ez a tavaszi bejegyzés hagyományos hír-szerkezettel lesz megírva. Azaz külön lesz szedve most is platformonként minden hír mint régen. A nyári szünet előtt, most a vizsga-időszakokban ne számítson senki rendezvény hegyekre. Majd a nyári szünetben újra felpörögnek az események, addig meg kitartást kívánunk mindenkinek! Az elmúlt időszakban viszont elég sok minden történt, úgyhogy most jöjjenek a valódi HOCC-os hírek:

X-BOX 360-as hírek:
- Sajnos nem túl jó hírekkel szolgálhatunk a 360-on játszóknak. Miután 1 főadmin kilépett és másik 2 lefokozásra került, majdhogynem megállt az élet 360-on. DeviousPanic854 a KOJOT-911 repülős hadosztályunk és az újonnan alakult páncélos DETONÁTOR alakulatunk vezérezredese úgy döntött, hogy nem kíván a továbbiakban a közösség aktív tagja maradni. Kapásból 2 olyan rendezvényünk sorsa vált kérdésessé ami húzó ereje volt a 360-as közösségnek. RushmanTheBest és negyven2 adminjaink pedig lefokozásra kerültek, ezáltal az általuk szervezett népszerű party-sorozatunk is szünetre kényszerült. A Car & Bike Party szervezői még szerencsére aktív tagok és bízunk benne, hogy hamarosan ismét az adminok között láthatjuk őket. A HOCC-on belül a 360-as csapatunk tartó-pillérei voltak ők hárman. Nézeteltérésük nem a nyilvánosságra tartozik, ezért nem is szeretnénk kitérni rá. A végeredmény a fontos és az sajnos jelenleg egy komoly "érvágás" lett, ráadásul fő-ütőér 360-on... A HOCC filozófiáját figyelembe véve viszont aggodalomra és szomorúságra nincs okunk, hisz valaminek a VÉGE egyben valami újnak a KEZDETÉT is jelenti! Maradt még admin és továbbra is vannak új admin-jelöltjeink is, tehát 360-on sem fog megállni az élet csak most ezmiatt érezhetően lecsökkentek a rendezvényeink sűrűsége. Mindig pozitívan tekintünk előre és próbálunk tanulni a hibáinkból.

X-BOX ONE-os hírek:
Szerencsére a jelenlegi generációs konzolokon így a ONE-on is kezd beindulni az élet! Egyre többen jeleztétek az igényeiteket rendezvényekre is. Igérjük, hogy lesznek is rendezvények, hisz ez a táborunk is rohamosan növekszik. Szintén figyelik az adminjaink és keresik az újabb admin-jelölteket ezen a platformon is. Annyit tudunk mondani, hogy ha vannak ötleteitek, akkor szivesen várjuk az adminokkal a gtahoc@gmail.com e-mail címünkre!

PS3-as hírek:
Nos,mint tudjátok a PS3-as részlegünk a leggyengébb. Ez nem meglepő hisz mindig is az volt sajnos az elmúlt években. A HEIST megjelenése után volt egy kis fellángolás, de ez csak a "papír-forma", mert ilyenkor ez szokott lenni. Egy ex-admin (MZolee) is visszatért, de sajnos összeférhetetlenség miatt BAN-olva lett. Természetesen nem a nyilvánosságra tartoznak a részletek, legyen elég annyi, hogy a HOCC értékrendjével össze-egyezthetetlen volt a viselkedése. Normális admin nélkül egyenlőre semmi jóra nem számíthatunk a jövőt illetően, de természetesen a PS3-as részlegünk sem fog megszűnni sohasem! Próbálunk pozitívan tekinteni előre és az előitéleteinket félretéve várjuk a csodát, ami nem más mint egy vagy több normális admin...

PS4-es hírek:
Ahogy azt a One-os hírekben is említettük feljebb, a jelenlegi generációs konzolokon egyre nagyobb élet kezd lenni. GAEB főadminunk kiválóan végzi adminos teendőit! Ezúton is köszönjük neki a sok rendezvényt és kitartó munkáját. Valamint a PS4-es facebook csoportot és a rengeteg segítséget az új tagokkal kapcsolatosan! Példát lehet venni róla! Természetesen a másik aktív adminunknak JNSK-nak is köszönjük a munkáját! Ők ketten jelenleg a mozgató-rugói a PS4-es csapatunknak. Reméljük a jövőben több hasonló kiváló admin is csatlakozik hozzájuk. A jövőt illetően nincs is kétség, hogy a jelenlegi konzolokon egyre több a játékos és egyre több a rendezvény is.

PC-és hírek:
Alig tudjuk elhinni, hogy most már ilyen híreink is vannak. Mármint PC-és! Bizony rengetegen jelentkeznek tagnak a Pc-és csapatunkba is. Sajnos azonban sokan nem tudják, hogy a PC-és klánunk teljesen zárt. Nincs lehetőség adminokkal játszani, de természetesen be lehet lépni a crew-ba így is és lehet barátokat találni. Hihetetlen jó a PC-és GTA V, de sajnos nem tudunk szemet hunyni a sok hiba felett, mert az viszont akad bőven még mindig sajnos, a sok patch ellenére is.

Zárásként még csak annyit így a végére, hogy az uborkaszezonban a Rockstar-ék sem pihennek és mi sem, még ha látszólag most úgy is tűnik. Márpedig amíg a Rockstar Games és a GTA sorozat létezik addig a HOCC is létezni fog. A hullámvasút-szerűen hullámzó aktivitás pedig igenis szükséges, ahhoz, hogy tanuljunk a hibáinkból és új lendületet véve mindig felemelkedjünk egy lejtmenet után. A lendület már meg van, a nyári szünetre már készülünk!
(Én a magam részéről elhagyom a konzolos világot és csak PC-én leszek ritkán privátban elérhető. Igyekszem majd híreket szolgáltatni itt is és a facebook oldalunkon is! -HUNHEKKERKE-)


HUNHEKKERKE on 2015 május 06 szerda - 12:18:31 | Read/Post Comment: 0
Áprilisi hírek
UPDATE: MEGJELENT A GTA PC-és verziója!
Áprilisi hírek röviden:
- Véget ért a klánban a rendszeresen 3 havonta megtartandó felülvizsgálat! Ismét sokan panaszkodtak, hogy ki lettek rúgva a klánból. Nos, a szerencsésebbek csak KICK-elve lettek, tehát ők visszaléphetnek a crew-ba ha akarnak. Mindig elmondjuk, hogy ok nélkül nem BAN-olunk senkit! Ha te is a kikerültek közt vagy mindig ellenőrizd, hogy minden szabálynak eleget tettél-e?!

- Megkaptuk a PC-és trailert ami 1080p-ben és 60FPS-ben is megtekinthető!
- HOCC HÚSVÉT HÉTVÉGE várható a hétvégén!
- PC-és MEGJELENÉS és pc-és zárt klán-alapítás várható április közepe/vége felé!
- HOCC 420 azaz Április 20-án ismét jól beállunk minden platformon!HUNHEKKERKE on 2015 április 02 csütörtök - 11:18:14 | Read/Post Comment: 0
(végre) PC-és hírek (is)A Heist után ahogy azt sejtettük előre, beindult az élet Los Santos-ban ismét! Jelentjük minden platformon aktív a HOCC természetesen kiváló adminjainknak köszönhetően! Annyi minden történik ezekben az időszakokban, hogy nem híreket hanem regényeket lehetne írni belőle. Sajnos azonban technikai és természeti problémák is nehezítik sokszor az online mókázásunkat platformtól függetlenül. Apropó platform! Ugye tudjátok milyen dátum közeleg? Ugybizonydá! PC-és megjelenés! Olyan közel van már, hogy el is pletykálhatjuk, hogy több HOC alapító főadmin is visszatér PC-én. FinalPresents és (jómagam)HUNHEKKERKE mellett még meglepetés adminok is lesznek. Sajnos ugye azt tudjátok, hogy ez egy teljesen zárt privát HOCC lesz. Tehát nem várunk jelentkezőket. Köszönjük. Ha kérdeznétek, hogy miért, hát csak legyen elég annyi, hogy okultunk és tanultunk eleget az elmúlt közel 6 év tapasztalataiból és a pc-és társadalomból is. Mielőtt azonban megjelenik a pc-és verziós GTA V addig előtte gyors megejtünk egy CREW takarítást is. Csak a szokásos procedúra, régi tagjainknak most sincs aggodalomra okuk. Ez is 3 havonta megjön mint ami az "aktív" csajoknak havonta, ha tetszik ha nem. Amíg aktívak szeretnénk maradni és növekedni, addig sajnos (vagy sem) de "gyomlálnunk" kell. Takarítani, szépülni, épülni, frissülni. Csakhogy ne ezzel a kellemtlen infóval zárjuk a híreket mondunk valami jót is: Kezdik összeszedni magukat a szerverek is és folyamatosan tartunk továbbra is jobbnál jobb rendezvényeket! Érdemes csekkolnotok a weboldalunkat és a facebook oldalunkat is minél sűrűbben, mert van, hogy 1 nappal a kiírás előtt szerveződik egy-egy rendezvény vagy ne adj isten még aznap amikor kiírjuk! Sose tudni. Jah és végre tavaszodik, úgyhogy felpezsdül az élet minden szinten! Jó játékot minden HOCC tagnak! Tobábbra is: Köszönjük bizalmatok és támogatásotok!

UPDATE (2015 Március 30):
A rendszeres, negyedévi nagytakarítás befejeződött!HUNHEKKERKE on 2015 március 19 csütörtök - 01:09:23 | Read/Post Comment: 0
Oldal:  1 2 3 [4] 5 6 7 8 9

Közelgő Események

Legújabb látogatók